Рецепт Гарнір з сочевиці фото

Гарнір з сочевиці
(покроковий рецепт з фото)

Канадська кухня
Овочі, Бобові, Сочевиця
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарніри

Сочевиця є калорійним і поживним продуктом. Найчастіше готують такий гарнір під час посту, коли не можна їсти м'ясні чи рибні страви. Все дуже просто і смачно.

Промийте і переберіть сочевицю. Обсмажте дрібно порізані овочі, додайте до них сочевицю і воду, сіль за смаком. Варіть до готовності. Хай щастить!

  • Сочевиця - 1, 5 склянки
  • Вода - 3 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
гарнір з сочевиці - фото крок 1
Підготуйте продукти.
гарнір з сочевиці - фото крок 2
Зерна переберіть від сміття, замочіть на пару хвилин в холодній воді.
гарнір з сочевиці - фото крок 3
Подрібніть цибулю і моркву.
гарнір з сочевиці - фото крок 4
Увімкніть мультиварку на режим "підігрів" (цей режим ідеальний для підсмажування), влийте в каструлю мультиварки масло рослинне, обсмажте овочі до напівготовності.
гарнір з сочевиці - фото крок 5
Цибулю і моркву готові. Вимкніть режим.
гарнір з сочевиці - фото крок 6
Всипте сочевицю в каструлю, залийте чистою свіжою водою, сіль за смаком. Перемішайте. Закрийте кришкою і виберіть режим "каша", час 45-50 хвилин.
гарнір з сочевиці - фото крок 7
Гарнір готовий.
гарнір з сочевиці - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти