Гарнір з сочевиці
(покроковий рецепт з фото)
Сочевиця є калорійним і поживним продуктом. Найчастіше готують такий гарнір під час посту, коли не можна їсти м'ясні чи рибні страви. Все дуже просто і смачно.
Промийте і переберіть сочевицю. Обсмажте дрібно порізані овочі, додайте до них сочевицю і воду, сіль за смаком. Варіть до готовності. Хай щастить!
- Сочевиця - 1, 5 склянки
- Вода - 3 склянки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
Підготуйте продукти.
Зерна переберіть від сміття, замочіть на пару хвилин в холодній воді.
Подрібніть цибулю і моркву.
Увімкніть мультиварку на режим "підігрів" (цей режим ідеальний для підсмажування), влийте в каструлю мультиварки масло рослинне, обсмажте овочі до напівготовності.
Цибулю і моркву готові. Вимкніть режим.
Всипте сочевицю в каструлю, залийте чистою свіжою водою, сіль за смаком. Перемішайте. Закрийте кришкою і виберіть режим "каша", час 45-50 хвилин.
Гарнір готовий.
Смачного!