Фуагра з гусячої печінки
(покроковий рецепт з фото)
Цей делікатес підкорив серця багатьох мільйонів людей. Сьогодні я розповім, як приготувати фуагра з гусячої печінки так, щоб всі ваші гості залишилися в захваті. Приступимо до приготування страви!
Таким блюдом ви вже точно зможете вбити наповал будь-якого гостя, який прийде на ваше свято. Блюдо стане центральним на будь-якому столі. Завдяки вдало підібраним інгредієнтам фуагра з гусячої печінки виходить неймовірно ніжним і ароматним. Порадуйте себе делікатесами будинку
- Гусяча печінка - 750 грам
- Сіль, мелений білий перець - За смаком
- Вино - 2/3 склянки
- Тост - За смаком (для подачі )
- Варення з інжиру - За смаком (для подачі)
1
Духовку розігріваємо до 100 градусів. Гусячу печінку промиваємо під водою і гарненько натираємо по всій поверхні сіллю і перцем.
2
У форму для випікання укладаємо гусячу печінку, зверху наливаємо трохи вина. Накриваємо форму для випікання кришкою або фольгою.
3
Форму для випікання укладаємо в ємність з гарячою водою і випікаємо протягом однієї години.
Потім виймаємо форму для випікання з духовки і викладаємо печінку в глибоке блюдо.
Потім виймаємо форму для випікання з духовки і викладаємо печінку в глибоке блюдо.
4
Ставимо печінку під гніт на 20 хвилин. За цей час з печінки піде надлишок жиру і вона охолоне.
Подавати до столу фуагра потрібно з інжировим варенням і тостами, смачного!
Подавати до столу фуагра потрібно з інжировим варенням і тостами, смачного!