Салат з гусячої печінки 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Цей салат можна подати як самостійне блюдо, так як він подається теплим. Дуже смачно, ситно і оригінально. Раджу обов'язково приготувати!
Печінка може бути не тільки гусяча, цілком підійде і куряча. А для заправки можете використовувати сметану.
- Печінка гусяча - 300 грам
 - Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
 - Куряче яйце - 1 штука
 - Огірок свіжий - 1 штука
 - Майонез - 1 Ст. Ложка
 - Сіль - За смаком
 

Підготуйте інгредієнти.

Печінка промийте, наріжте на середні шматочки.

Яйце відварити. Лук і огірок наріжте кубиком.

Обсмажте печінку з додаванням олії до готовності.

Все перемішайте, заправте майонезом.

Смачного!