Рецепт Салат з гусячої печінки фото

Салат з гусячої печінки
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Птах , Гусь
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Цей салат можна подати як самостійне блюдо, так як він подається теплим. Дуже смачно, ситно і оригінально. Раджу обов'язково приготувати!

Опис приготування:

Печінка може бути не тільки гусяча, цілком підійде і куряча. А для заправки можете використовувати сметану.

  • Печінка гусяча - 300 грам
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Огірок свіжий - 1 штука
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
салат з гусячої печінки - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
салат з гусячої печінки - фото крок 2
Печінка промийте, наріжте на середні шматочки.
салат з гусячої печінки - фото крок 3
Яйце відварити. Лук і огірок наріжте кубиком.
салат з гусячої печінки - фото крок 4
Обсмажте печінку з додаванням олії до готовності.
салат з гусячої печінки - фото крок 5
Все перемішайте, заправте майонезом.
салат з гусячої печінки - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти