Салат з гусячої печінки
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат можна подати як самостійне блюдо, так як він подається теплим. Дуже смачно, ситно і оригінально. Раджу обов'язково приготувати!
Печінка може бути не тільки гусяча, цілком підійде і куряча. А для заправки можете використовувати сметану.
- Печінка гусяча - 300 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Куряче яйце - 1 штука
- Огірок свіжий - 1 штука
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Печінка промийте, наріжте на середні шматочки.
Яйце відварити. Лук і огірок наріжте кубиком.
Обсмажте печінку з додаванням олії до готовності.
Все перемішайте, заправте майонезом.
Смачного!