Рецепт Паштет з гусячої печінки фото

Паштет з гусячої печінки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Птах , Печінка , Морква , Цибуля , Гусь
Пісні страви
На полуденок , На сніданок , Фуршет
Паштети
Кількість порцій: 20
Час приготування: 40 хв.

Зараз я вам розповім, як приготувати дуже ніжний і смачний паштет з гусячої печінки. Це, звичайно, НЕ Fuagra, але вийде дуже ніжно і ароматно. Ідеальний паштет для сніданку або перекусу.

Опис приготування:

Паштет з гусячої печінки займе своє гідне місце в арсеналі рецептів кожної господині. Така закуска не тільки смачна, але і дуже корисна, адже гусяча печінка багата вітамінами і мікроелементами. Це незамінний варіант для сніданку або легкого перекусу протягом дня. Готовий такий паштет можна зберігати в холодильнику до 5 днів.

  • Печінка гусяча - 1 кілограм
  • Сало свиняче - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 5 штук
  • Морква - 1 штука
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
1
Сало свиняче поріжте шматочками і поставте обсмажувати в глибокому сотейнику або сковороді.
2
Цибулю і моркву потрібно помити, почистити, порізати і додати до сала. Продовжуйте смажити, періодично помішуючи.
3
Перед приготуванням гусячу печінку потрібно оглянути на наявність жовчі. Якщо вона була виявлена ​​- видаліть. Також потрібно вирізати зелені від жовчі місця. Промийте печінку і додайте її в сотейник. Всі разом обсмажуйте протягом семи хвилин.
4
Коли морква стане м'якою, зніміть з вогню і охолодіть. Потім пропустіть отриману масу через м'ясорубку кілька разів (2-3).
5
Потім поверніть масу в сотейник і додайте молоко. Тушкуйте ще кілька хвилин до отримання бажаної консистенції.
6
Подрібніть блендером до отримання ніжної структури. Поверніть на вогонь і доведіть до кипіння.
Смачного!

Схожі рецепти