Паштет з гусячої печінки 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Зараз я вам розповім, як приготувати дуже ніжний і смачний паштет з гусячої печінки. Це, звичайно, НЕ Fuagra, але вийде дуже ніжно і ароматно. Ідеальний паштет для сніданку або перекусу.
Паштет з гусячої печінки займе своє гідне місце в арсеналі рецептів кожної господині. Така закуска не тільки смачна, але і дуже корисна, адже гусяча печінка багата вітамінами і мікроелементами. Це незамінний варіант для сніданку або легкого перекусу протягом дня. Готовий такий паштет можна зберігати в холодильнику до 5 днів.
- Печінка гусяча - 1 кілограм
 - Сало свиняче - 400 грам
 - Цибуля ріпчаста - 5 штук
 - Морква - 1 штука
 - Молоко - 150 мілілітрів
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 
1
Сало свиняче поріжте шматочками і поставте обсмажувати в глибокому сотейнику або сковороді.
2
Цибулю і моркву потрібно помити, почистити, порізати і додати до сала. Продовжуйте смажити, періодично помішуючи.
3
Перед приготуванням гусячу печінку потрібно оглянути на наявність жовчі. Якщо вона була виявлена - видаліть. Також потрібно вирізати зелені від жовчі місця. Промийте печінку і додайте її в сотейник. Всі разом обсмажуйте протягом семи хвилин.
4
Коли морква стане м'якою, зніміть з вогню і охолодіть. Потім пропустіть отриману масу через м'ясорубку кілька разів (2-3).
5
Потім поверніть масу в сотейник і додайте молоко. Тушкуйте ще кілька хвилин до отримання бажаної консистенції.
6
Подрібніть блендером до отримання ніжної структури. Поверніть на вогонь і доведіть до кипіння.
Смачного!
Смачного!