Рецепт Салат з печінки курки фото

Салат з печінки курки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Птах , Курка , Помідор , Куряча печінка
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Теплі салати вже давно завоювали величезну популярність по всьому світу. Великим попитом користуються рецепти на основі підсмаженої курячої печінки. Це дуже смачний, ситний і корисний салатик.

Опис приготування:

Щоб зробити смачний теплий салат, вам знадобиться свіжа і якісна куряча печінка. Саме тому краще не використовувати заморожений продукт. Хочете дізнатися, як приготувати салат з печінки курки? Тоді прочитайте цей рецепт.

  • Авокадо - 1/2 штуки
  • Куряча печінка - 250 грам
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Салатний мікс - 1 пучок
  • Бальзамічний крем - 1 Чайна ложка
  • Помідори черрі - 150 грам
салат з печінки курки - фото крок 1
Вимийте помідори черрі, обсушити їх і розріжте кожен томат на дві половинки. Авокадо очистіть від шкірки, видаліть кісточку і наріжте м'якоть пластинками або кубиками.
салат з печінки курки - фото крок 2
Поставте на плиту сковороду і розігрійте її. На сухій сковорідці підсмажте кедрові горішки. Листя салату вимийте і висушіть. Приготуйте заправку. Для цього в піалках змішайте лимонний сік і оливкову олію, приправити сіллю, поперчіть і перемішайте.
салат з печінки курки - фото крок 3
Курячу печінку промийте та висушіть. Розігрійте в сковороді оливкове масло і на середньому вогні обсмажуйте печінку протягом трьох хвилин так, щоб вона залишилася м'якою. Печінка не повинна бути пересушеною.
салат з печінки курки - фото крок 4
Викладіть в тарілку листя салату, покладіть помідори і розрізану на великі шматки курячу печінку. Присипте все обсмаженими горішками і полийте салатною заправкою. Зверху збризніть все бальзамічним кремом. Подавайте салат, поки печінка ще тепла.

Схожі рецепти