Салат з печінки курки
(покроковий рецепт з фото)
Теплі салати вже давно завоювали величезну популярність по всьому світу. Великим попитом користуються рецепти на основі підсмаженої курячої печінки. Це дуже смачний, ситний і корисний салатик.
Щоб зробити смачний теплий салат, вам знадобиться свіжа і якісна куряча печінка. Саме тому краще не використовувати заморожений продукт. Хочете дізнатися, як приготувати салат з печінки курки? Тоді прочитайте цей рецепт.
- Авокадо - 1/2 штуки
- Куряча печінка - 250 грам
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Салатний мікс - 1 пучок
- Бальзамічний крем - 1 Чайна ложка
- Помідори черрі - 150 грам
Вимийте помідори черрі, обсушити їх і розріжте кожен томат на дві половинки. Авокадо очистіть від шкірки, видаліть кісточку і наріжте м'якоть пластинками або кубиками.
Поставте на плиту сковороду і розігрійте її. На сухій сковорідці підсмажте кедрові горішки. Листя салату вимийте і висушіть. Приготуйте заправку. Для цього в піалках змішайте лимонний сік і оливкову олію, приправити сіллю, поперчіть і перемішайте.
Курячу печінку промийте та висушіть. Розігрійте в сковороді оливкове масло і на середньому вогні обсмажуйте печінку протягом трьох хвилин так, щоб вона залишилася м'якою. Печінка не повинна бути пересушеною.
Викладіть в тарілку листя салату, покладіть помідори і розрізану на великі шматки курячу печінку. Присипте все обсмаженими горішками і полийте салатною заправкою. Зверху збризніть все бальзамічним кремом. Подавайте салат, поки печінка ще тепла.