Фріттата з кукурудзою і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Фріттата з кукурудзою і шпинатом - ідеальний варіант швидкого і корисного сніданку. Приготувати таку страву не складе труднощів навіть починає господині, а смак порадує навіть справжнього гурмана.
Фріттата з великою кількістю зелені і кукурудзи виходить яскравою, сонячної і неймовірно смачною. Звичайно, сюди можна додати також і інші овочі, але цей варіант, як приготувати фриттату з кукурудзою і шпинатом, ви просто зобов'язані спробувати. Я впевнена, що вам такий варіант сподобається!
- Кукурудза - 380 грам (консервована)
- Цибуля - 1/2 пучка (зелений)
- Вершки - 120 мілілітрів
- Яйця - 5 штук
- Сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Зелену цибулю дрібно порубати і викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом разом зі шпинатом. Обсмажте кілька хвилин, додайте консервовану кукурудзу (рідина потрібно попередньо злити). Прогрійте кукурудзу кілька хвилин.
Тим часом яйця стільком людям яйця з вершками, додавши сіль і перець за смаком. Можна також додати і інші спеції, але мені здається, що цього достатньо.
Залийте овочі в сковороді яєчно-вершковою сумішшю, пару хвилин потримайте на вогні під кришкою. Як тільки з боків фріттата схопиться, відправте сковороду в духовку, розігріту до 180 градусів, з 7-10 хвилин. Коли фріттата повністю затягнеться зверху, вона готова.
Смачного!