Рецепт Фріттата з кукурудзою і шпинатом фото

Фріттата з кукурудзою і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Овочі , Яйця , Кукурудза , Шпинат
Рецепти для схуднення
На обід , На полуденок , На сніданок
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 20 хв.

Фріттата з кукурудзою і шпинатом - ідеальний варіант швидкого і корисного сніданку. Приготувати таку страву не складе труднощів навіть починає господині, а смак порадує навіть справжнього гурмана.

Опис приготування:

Фріттата з великою кількістю зелені і кукурудзи виходить яскравою, сонячної і неймовірно смачною. Звичайно, сюди можна додати також і інші овочі, але цей варіант, як приготувати фриттату з кукурудзою і шпинатом, ви просто зобов'язані спробувати. Я впевнена, що вам такий варіант сподобається!

  • Кукурудза - 380 грам (консервована)
  • Цибуля - 1/2 пучка (зелений)
  • Вершки - 120 мілілітрів
  • Яйця - 5 штук
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
фріттата з кукурудзою і шпинатом - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
фріттата з кукурудзою і шпинатом - фото крок 2
Зелену цибулю дрібно порубати і викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом разом зі шпинатом. Обсмажте кілька хвилин, додайте консервовану кукурудзу (рідина потрібно попередньо злити). Прогрійте кукурудзу кілька хвилин.
фріттата з кукурудзою і шпинатом - фото крок 3
Тим часом яйця стільком людям яйця з вершками, додавши сіль і перець за смаком. Можна також додати і інші спеції, але мені здається, що цього достатньо.
фріттата з кукурудзою і шпинатом - фото крок 4
Залийте овочі в сковороді яєчно-вершковою сумішшю, пару хвилин потримайте на вогні під кришкою. Як тільки з боків фріттата схопиться, відправте сковороду в духовку, розігріту до 180 градусів, з 7-10 хвилин. Коли фріттата повністю затягнеться зверху, вона готова.
фріттата з кукурудзою і шпинатом - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти