Фрикадельки зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати фрикадельки з свинини, та не прості, а дуже навіть святкові! Тут весь секрет - в особливому східному соусі, Котрий, втім, дуже легко готується. Спробуйте!
Впевнена, - від таких східних фрикадельок зі свинини в домашніх умовах все просто дар язика втратять! А потім знайдуть, і почнуть вас компліментами обдаровувати! Адже і правда, - незважаючи на те, що це дуже простий рецепт фрикадельок зі свинини, вам явно припаде до душі оригінальний смак і вишуканий аромат готового блюда! А якщо посипати кунжутом при подачі, - як же красиво буде виглядати, - спробуйте!
- Свинячий фарш - 1 кілограм
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (раджу оливкова або кунжутне)
- Часник сушений - 1 Ст. Ложка (або стільки ж свіжого подрібненого часнику)
- Імбир тертий - 1 Ст. Ложка
- Перець - 1 Чайна ложка
- Сіль - 2 чайних ложки
- Яйця - 2 штуки
- Вино рисове - 60 мілілітрів (можна будь-яке інше червоне солодке вино або соєвий соус)
- Зелень - 1 штука(1 пучок)
- Хлібні крихти - 1 Склянка
- Крохмаль - 1 Чайна ложка
1. Фарш змішаємо з яйцем, хлібними крихтами, подрібненою цибулею. Сюди ж - сіль і перець. Перемішаємо ретельно.
2. Формуємо з фаршу фрикадельки, і відправимо їх в розігріту духовку, поки не зарум'яняться.
3. Тепер - соус. Smeshaem вино, крохмаль і рослинне масло, прогріємо на невеликому вогні. Коли забулькало, - додамо спеції (часник і імбир). Пробуйте соус на смак і за бажанням додайте ще спеції. tusim, поки не почне загусати.
4. Приблизно до цього часу фрикадельки вже будуть готові, - перекладаємо їх в соус, і тримаємо все разом ще 5 хвилин на маленькому вогні під кришкою.
5. Готово! Приємного вам апетиту!