Форель в духовці (швидкий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Для всіх любителів риби цей рецепт стане справжнім порятунком. Сьогодні я розповім вам, як приготувати форель в духовці (швидкий рецепт). У підсумку ви отримаєте ситне і ароматне блюдо, приступаємо!
Блюдо виходить неймовірно смачним, ароматним і ситним, а що ще потрібно для сім'ї? Обов'язково приготуйте це блюдо, ви залишитеся задоволені результатом. Форель в духовці стане вашим фаворитом на довгі роки. Як гарнір можна буде приготувати легкий салат з овочів і листя салату. Готуйте і надихайтеся, все вдасться. Смачного!
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Райдужна форель - 2 штуки
- Лимон - 1 штука
- Кріп, петрушка - 1 пучок
- Сіль, перець - За смаком
1
Для початку необхідно підготувати рибу. Для цього промиваємо її і очищаємо від кісток. Розігріваємо духовку до 200 градусів і викладаємо на деко листи фольги.
2
Рибу змащуємо оливковою олією, всередині і зовні натираємо сіллю і перцем. За дві гілочки петрушки і кропу і по кілька часточок лимона кладемо всередину форелі. Викладаємо рибу і загортаємо в фольгу.
3
Випікаємо протягом 10-15 хвилин, періодично можна перевіряти готовність риби виделкою.
4
Форель в духовці готова! Подавати необхідно зі свіжою зеленню і дольками лимона.