Форель на грилі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Хотілося б поділитися дуже простим і апетитним варіантом, як приготувати форель на грилі в духовці. Ніжна, з хрусткою скоринкою ... Це дуже смачна рибка для щоденного або святкового столу!
Якихось особливих секретів, як приготувати форель на грилі в духовці в домашніх умовах, по суті, і немає. До речі, таку рибку можна аналогічним чином запікати і на інших грилях: на природі і на електро. Спробуйте різні варіанти і виберете той, що більше сподобається. Смачного!
- Форель - 2 штуки
- Лимон - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Часник - 4 штуки
- Розмарин - За смаком
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
1
Рибу вимийте, при необхідності видаліть луску і нутрощі, обсушити паперовим рушником.
2
З'єднайте сіль з перцем, натріть рибку з усіх боків отриманою сумішшю.
3
Очистіть часник і по парі зубчиків покладіть в черевце. Деяким здається, що часник з рибою не дуже добре поєднується, але я рекомендую додавати його в рецепт приготування форелі на грилі в духовці для неймовірного аромату.
4
Вимийте і висушіть лимон, наріжте половину тонкими скибочками.
5
Заливка brюshko. З другої половини вичавіть сік.
6
З'єднайте сік з оливковою олією, сбирзніте цією сумішшю рибку з усіх боків. Присипте зверху розмарином або викладіть поруч (можна також покласти всередину) кілька гілочок.
7
Гриль змастіть маслом трохи, викладіть форель.
8
Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку і запікайте до рум'яної скоринки.