Фарш з лавашем
(покроковий рецепт з фото)
Фарш з лавашем - фантастично смачна страва, чимось нагадує запіканку з м'яса. На мій погляд, фарш з лавашем - це своєрідна алюзія до лазіння. І за смаком, і за формою дуже схоже.
Хочу розповісти вам, як приготувати фарш з лавашем, на мій погляд, досить незвичайним способом. Цей простий рецепт фаршу з лавашем дозволить вам без великих труднощів і тимчасових витрат приготувати дуже оригінальне блюдо, яке внесе різноманітність у ваше меню і порадує ваших їдців своєю новизною. Особливо подобається дітям - адже їм завжди цікаво, коли мама готує щось новеньке
Рецепт фаршу з лавашем:
1. Готуємо начинку. Чистимо і дрібно трьом морква, чистимо і так само дрібно шаткуємо цибулю. Обсмажуємо на рослинному маслі фарш, морква і цибуля 15 хвилин.
2. Томати найкраще ошпарити і зняти тонку шкірку. Потім крупно порізати і додати до фаршу на сковороду. Гасити ще 10 хвилин.
3. Беремо форму для випічки, змащуємо маслом. Викладаємо шарами лаваш і начинку з обсмаженого з овочами фаршу. Останнім шаром повинен бути звичайно лаваш.
4. У каструльку наливаємо півсклянки молока, додаємо борошно, трохи солимо і доводимо до кипіння. Заливаємо цією сумішшю наш фарш з лавашем.
5. У розігріту до 180-190 ° C духовку ставимо наше блюдо на 35 хв. Трьом сир і по закінченні 35 хвилин посипаємо майже готову страву сиром, ставимо ще на 5 хвилин.
Фарш з лавашем готовий! Подавати його потрібно гарячим, до обіду або вечері. Ви дійсно будете здивовані тим, наскільки це блюдо схоже на лазанью. А головне, що готується воно з абсолютно простих, бюджетних і доступних продуктів.
Смачного!
- Лаваш - 1 штука
- Фарш - 500 грам
- Томат - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Молоко - 0, 5 склянки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сир - 200 грам
- Сіль - 1 За смаком
- Спеції - 1 За смаком
- Рослинна олія - 1 За смаком
Рецепт фаршу з лавашем:
1. Готуємо начинку. Чистимо і дрібно трьом морква, чистимо і так само дрібно шаткуємо цибулю. Обсмажуємо на рослинному маслі фарш, морква і цибуля 15 хвилин.
2. Томати найкраще ошпарити і зняти тонку шкірку. Потім крупно порізати і додати до фаршу на сковороду. Гасити ще 10 хвилин.
3. Беремо форму для випічки, змащуємо маслом. Викладаємо шарами лаваш і начинку з обсмаженого з овочами фаршу. Останнім шаром повинен бути звичайно лаваш.
4. У каструльку наливаємо півсклянки молока, додаємо борошно, трохи солимо і доводимо до кипіння. Заливаємо цією сумішшю наш фарш з лавашем.
5. У розігріту до 180-190 ° C духовку ставимо наше блюдо на 35 хв. Трьом сир і по закінченні 35 хвилин посипаємо майже готову страву сиром, ставимо ще на 5 хвилин.
Фарш з лавашем готовий! Подавати його потрібно гарячим, до обіду або вечері. Ви дійсно будете здивовані тим, наскільки це блюдо схоже на лазанью. А головне, що готується воно з абсолютно простих, бюджетних і доступних продуктів.
Смачного!