Рецепт Рулет з лавашем фото

Рулет з лавашем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Лаваш , Краби
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , На сніданок , Фуршет
Роли
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 15 хв.

Спробуйте відмінну і недорогу закуску, як приготувати рулет з лаваша. Він виходить ситним, смачним, і доступним за ціною. Можна зробити вегетаріанський варіант або з м'ясом, або ковбасою.

Опис приготування:

Найприємніше в цій страві, що в якості начинки можна використовувати будь-які продукти і їх поєднання. Лаваш перед подачею можна трохи підсмажити, тоді отримаєте рум'яної і хрусткої скоринки. Робиться все дуже просто і швидко, головне витримати час, щоб лаваш гарненько просочився і тоді його сміливо можна подавати до столу. У цьому рецепті крабове м'ясо можна замінити крабовими паличками, більш економним варіантом, а замість плавленого сиру сміливо використовувати твердий.

  • Лаваш тонкий - 1 штука
  • Крабове м'ясо - 200 грам
  • Плавлений сир - 100 грам
  • Болгарський перець - 100 грам
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
рулет з лавашем - фото крок 1
1. Заморожене крабове м'ясо размораживаем, але не до кінця, а потім натираємо на крупній тертці. Перекладаємо його в велику миску. Плавлений сир відправляємо на 15-20 хвилин в морозильну камеру, після цього подрібнюємо на крупній тертці, додаємо до крабових м'яса. Часник чистимо і подрібнюємо за допомогою преса, кладемо в миску.
рулет з лавашем - фото крок 2
2. Болгарський перець миємо, зрізаємо плодоніжки, розрізаємо і вичищаємо від насіння, нарізаємо дрібними шматочками, кладемо в миску до решти інгредієнтів, додаємо майонез і перемішуємо до отримання однорідної маси.
рулет з лавашем - фото крок 3
3. Начинку викладаємо і розподіляємо по всій поверхні лаваша, з кожного боку залишаємо за 2 см, щоб при згортанні начинка не випадали, потім акуратно закручуємо.
рулет з лавашем - фото крок 4
4. Рулет з лаваша загортаємо в пакет або харчову плівку і відправляємо на 1, 5-2 години в холодильник. Готовий лаваш розрізаємо тонким ножем на невеликі шматочки і подаємо до столу.

Схожі рецепти