Салат «Fattuş» з лавашем
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 15 хв.
Якщо ви сміливо можете віднести себе до любителів пробувати різні кухні світу, тоді пропоную вам зробити маленьке кулінарне подорож і спробувати легкий, апетитний і простий східний салатик.
Опис приготування:
Ця страва ліванської кухні неймовірно просте у виконанні, але при цьому дійсно гідно вашої уваги. Набір інгредієнтів може з легкістю змінюватися, ви можете використовувати ті овочі, які вам більше до душі. Хочу запропонувати вам свій варіант, як приготувати салат"Фаттуш" з лавашем.
- Солодкий перець - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Огірок - 1-2 штук
- Rediska - 1-3 штук
- Зелень - 1 пучок
- Лаваш - 1 штука
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Сік лимона - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль і перець - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Дуже яскравий, соковитий і корисний набір інгредієнтів, які необхідні, щоб повторити рецепт на вашій кухні.
2. Насамперед вимийте і висушіть овочі та зелень. Всі подрібніть, салат краще порвати руками. Викладіть в глибокий салатник.
3. Лаваш наріжте або порвіть невеликими кубиками. Його потрібно трохи підсушити. Можна зробити це в духовці, виклавши його на деко, або на сковороді невеликими порціями.
4. Для приготування заправки з'єднайте оливкова олія, сік лимона, сіль і спеції за смаком. Вилийте заправку в салатник і акуратно перемішайте з овочами.
5. Перед подачею в тарілку з салатом додайте лаваш. Ось така краса виходить. Смачного!