Рецепт Fattuş фото

Fattuş
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Овочі
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На швидку руку, Літні
Салати

Любіть здійснювати кулінарні подорожі, не виходячи з будинку? Тоді обов'язково повторіть на своїй кухні цей класний варіант, як приготувати Фаттуш - салат, який є родзинкою кухні Лівану.

Ця страва являє собою асорті свіжих овочів з легкої заправкою і шматочками піти. У деяких варіантах коржик просто обсмажують на сковороді, як в даному випадку, в деяких запікається до сухариків. Основні овочі - помідори і редис або редька, а далі ви вже можете додавати все, що виявиться під рукою. І головне: обов'язково додавайте побільше свіжої зелені. Отже, покажу процес по кроках.

  • Петрушка - 1 пучок
  • Салат "романо" - 1/2 штуки
  • Помідори - 2-4 штук
  • Огірки - 1-2 штук
  • Редис - 5-7 штук
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Сік лимона - 4 Ст. Ложки
  • Буханець - 1 штука
  • Сіль і перець - За смаком
Fattuş - фото крок 1
1. Вимийте і подрібніть петрушку.
Fattuş - фото крок 2
2. Наріжте листя салату.
Fattuş - фото крок 3
3. Помідори вимийте, обсушити, видаліть серцевину з насінням і наріжте.
Fattuş - фото крок 4
4. Невеликими шматочками наріжте огірки.
Fattuş - фото крок 5
5. Кубиками подрібніть цибулю.
Fattuş - фото крок 6
6. Наріжте тоненько редис.
Fattuş - фото крок 7
7. Очистіть і наріжте солодкий перець.
Fattuş - фото крок 8
8. Всі овочі зберіть в глибокому салатнику. Додайте за смаком сіль і перець.
Fattuş - фото крок 9
9. Пропустіть через прес часник, додайте масло і сік лимона, перемішайте.
Fattuş - фото крок 10
10. Піту підсмажте на сковороді, змащеній маслом з двох сторін.

Схожі рецепти