Салат «Fattuş» пітон 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Вам доводилося вже куштувати страви ліванської кухні? Якщо ще не довелося, тоді пропоную повторити одне з них в домашніх умовах. Це дуже простий, швидкий і апетитний овочевий салат.
На мій погляд подібних рецептів в кулінарній скарбничці просто не може бути багато. Коли хочеться зробити щось апетитне, легке і смачне, тоді мій варіант, як приготувати салат "фаттуш" пітон, стане відмінною ідеєю. Простий набір інгредієнтів, легка заправка і повітряна пита - чудовий варіант салату для всієї родини. Рекомендую на замітку всім і кожному! 
- Огірок - 1 штука
 - Помідор - 2 штуки
 - Червона цибуля - 1 штука (невеликий)
 - Листя салату - 1 пучок
 - Буханець - 2 штуки
 - Часник - 1 зубчик
 - М'ята - 1 щіпка(+ зелень за смаком)
 - Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
 - Сік лимона - 2 Ст. Ложки
 - Винний оцет - 1 Ст. Ложка
 - Сумах - 1-2 чайних ложок
 

4. Викладіть салат на тарілку для подачі, додайте сумах і скибочки піти. Смачного!