Фарш з кіжуча
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні розповім вам, як приготувати фарш з кіжуча. Котлети з нього виходять соковитими, смачними. Вони підійдуть до будь-якого гарніру. М'ясо кижуча досить цінне, ніжне і жирне. Котлетки будуть супер!
Фарш відмінно підходить для котлет, але при бажанні його можна використовувати і для бабки. Якщо будете ліпити котлети, то перед обжаркой обвалюють кожну в борошні або панірувальних сухарях і обсмажуйте хвилини 3 до золотистої скоринки. Потім зменшіть вогонь і тушкуйте ще хвилин 5. Усе, котлетки готові. Смачного.
- Kijuç - 500 грам (маса чистого філе без шкіри і кісток)
- Яйце - 1 штука
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець мелений чорний - 1 щіпка
- Цибулина - 1 штука
- Батон м'якуш - 100 грам
1
Рибу обробити, звільнивши від кісток і очистивши від шкіри.
2
Філе риби і очищену цибулю закиньте в блендер і перемолу до стану однорідної маси.
3
У глибоку миску або каструлю вбийте яйце і гарненько збийте його до появи піни.
4
Додайте сіль, перець і сметану і знову перемішайте.
5
В отриману суміш викладіть м'якуш батона (або хліб), перемішайте і залиште на 5 хвилин, поки він не розмокне і не перетвориться в кашку.
6
Знову перемішайте і додайте туди фарш з цибулею.
7
Все добре перемішайте і дайте готового фаршу настоятися 15 хвилин.
8
Після цього сформуйте котлетки, присипте кожну борошном і обсмажити на олії до золотистого.