Рецепт Хе з кіжуча фото

Хе з кіжуча
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Він - це гострий салат з сирої риби за мотивами корейської кухні. Дуже незвично і неймовірно смачно! Подавати його можна як на обід, так і на вечерю. Розповідаю, як приготувати хе з кіжуча.

Опис приготування:

Хе з кіжуча - смачний делікатес, який легко можна приготувати в домашніх умовах. Так як страва готується з сирої риби, його роблять досить гострим. Замаринувати рибу можна або в оцтової кислоти, або в звичайному оцті. У другому випадку час маринування буде годин 10-12. Тому найчастіше при приготуванні і використовують кислоту. Рецепт хе з кіжуча з фото перед вами. Сподіваюся, що все у вас вийде смачно!

  • Kijuç - 1 кілограм (філе)
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
  • Часник - 6-8 зубчиків
  • Перець червоний гострий - 2 штуки
  • Оцтова кислота 70% - 3 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки (можна замінити на сіль, за смаком)
  • Зіра - 2-3 Щепоток
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
хе з кіжуча - фото крок 1
Обробляє рибу на філе. Шкіру можна зняти, а можна залишити. Якщо риба м'яка - краще залиште зі шкірою, так рибні шматочки не розваляться при маринуванні.
хе з кіжуча - фото крок 2
Ретельно перевірте, чи не залишилося кісточок в філе. Потім нарізаємо філе на маленькі шматочки.
хе з кіжуча - фото крок 3
Складаємо підготовлені шматочки риби в посуд, в якій є кришка. Поливаємо оцтовою кислотою і перемішуємо. Закриваємо кришкою і залишаємо маринуватися хвилин на 40. Щоб риба промаринувалося рівномірно, кожні 10 хвилин перемішуємо.
хе з кіжуча - фото крок 4
Чистий цибулю, нарізаємо його кільцями або півкільцями.
хе з кіжуча - фото крок 5
Подрібнюємо гострий перець.
хе з кіжуча - фото крок 6
І дрібно нарізаємо часник.
хе з кіжуча - фото крок 7
Зіру і коріандр треба потовкти.
хе з кіжуча - фото крок 8
Час маринування пройшло, перевіряємо рибу. Якщо всередині шматочка риба стала такого ж кольору, як і зовні - значить вона замаринувалася. Додаємо до риби часник, перець, Ziru з koriandrom, цибуля. Лук трохи пам'ятаємо, щоб він став м'якшим і пустив сік. Додаємо соєвий соус або сіль. Перемішуємо і ставимо приблизно на 1 час в холодильник, нехай просочиться.

Схожі рецепти