Рецепт Котлети з кіжуча фото

Котлети з кіжуча
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Пропоную варіант, як приготувати котлети з кіжуча. Це смачні котлети, які підійдуть для обіду або вечері в звичайний день. Дуже ніжні і, звичайно ж, корисні, вони припадуть до смаку всім.

Червона риба, до якої відноситься і кижуч, смачна в будь-якому вигляді. Перекладати на котлети тушку червоної риби якось по-блюзнірськи, чи що. А ось якщо вам дісталися обрізки від філе, які обходяться набагато дешевше, з них можна приготувати смачні і ніжні котлети. Зазвичай рецепт приготування котлет з кіжуча нескладний: готуються вони, як і будь-які рибні котлети. Так що читаємо рецепт - і вперед на кухню!

  • Файл kižuča - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яйце - 2 штуки
  • Сир - 75 грам
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Крохмаль - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Спеції для риби - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
котлети з кіжуча - фото крок 1
Нарізаємо філе маленькими шматочками. Можна, можливо, звичайно, і перекрутити. Але шматочками цікавіше і смачніше виходить.
котлети з кіжуча - фото крок 2
Чистий цибулю, натираємо його на дрібній тертці і додаємо до риби.
котлети з кіжуча - фото крок 3
Туди ж додаємо майонез.
котлети з кіжуча - фото крок 4
Ретельно перемішуємо і відправляємо в холодильник години на 2.
котлети з кіжуча - фото крок 5
Дістаємо рибу з цибулею з холодильника, додаємо яйця, сіль і спеції.
котлети з кіжуча - фото крок 6
Додаємо сир, натертий на середній тертці.
котлети з кіжуча - фото крок 7
Тепер додаємо крохмаль, все ретельно перемішуємо.
котлети з кіжуча - фото крок 8
Повинна вийти досить густа маса, але ліпити з неї котлети руками не вийде, тому формувати котлети будемо ложкою.
котлети з кіжуча - фото крок 9
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом, викладаємо на неї ложкою котлетну масу.
котлети з кіжуча - фото крок 10
Обсмажуємо котлети з двох сторін до рум'яної скоринки. Смажимо на вогні трохи більше середнього.

Схожі рецепти