Drunk-бути (парові пиріжки)
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування страви «Пян-се». Виходять дуже смачні, апетитні парові пиріжки.
Для парових пиріжків треба приготувати дріжджове тісто, начинку з капусти, м'ясного фаршу і цибулі. Готуємо в пароварці.
- Пшеничне борошно - 500 грам (тісто)
- Молоко - 300 мілілітрів (тісто)
- Яйця - 1 штука (тісто)
- Цукор - 2 чайних ложки (тісто)
- Дріжджі - 1, 5 чайних ложки (тісто)
- Вершкове масло - 20 грам (тісто)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (тісто)
- Капуста - 250 грам (начинка)
- Фарш - 500 грам (начинка)
- Часник - 1 зубчик (начинка)
- Сіль - За смаком (начинка)
- Червоний перець - За смаком (начинка)
1. Замішуємо тісто, даємо йому добре підійти. Потім сформуємо з нього колобки (розміром трохи менше яйця, або приблизно такі ж). Накриваємо рушником і хвилин на двадцять залишаємо.
2. Приготовим начинку. Нарізаємо капусту, подрібнюємо часник, заправимо спеціями і потім трохи жмихаем. Капуста повинна пустити сік. Все змішуємо з фаршем.
3. Колобки до цього часу вже готові до того, щоб їх розкачати в млинці. Розкачуємо тісто і кладемо зверху фарш.
4. Сліпий тест uzeločki, які дуже схожі на манти. Потім укладаємо в пароварку. На час залишимо, поки вироби трохи не піднімуться. В пароварці готуємо хвилин сорок п'ять.
5. Перекладаємо на блюдо і подаємо до столу.