Рецепт Drunk-бути (парові пиріжки) фото

Drunk-бути (парові пиріжки)
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Тісто , М'ясо
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування страви «Пян-се». Виходять дуже смачні, апетитні парові пиріжки.

Опис приготування:

Для парових пиріжків треба приготувати дріжджове тісто, начинку з капусти, м'ясного фаршу і цибулі. Готуємо в пароварці.

  • Пшеничне борошно - 500 грам (тісто)
  • Молоко - 300 мілілітрів (тісто)
  • Яйця - 1 штука (тісто)
  • Цукор - 2 чайних ложки (тісто)
  • Дріжджі - 1, 5 чайних ложки (тісто)
  • Вершкове масло - 20 грам (тісто)
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (тісто)
  • Капуста - 250 грам (начинка)
  • Фарш - 500 грам (начинка)
  • Часник - 1 зубчик (начинка)
  • Сіль - За смаком (начинка)
  • Червоний перець - За смаком (начинка)
Drunk-бути (парові пиріжки) - фото крок 1
1. Замішуємо тісто, даємо йому добре підійти. Потім сформуємо з нього колобки (розміром трохи менше яйця, або приблизно такі ж). Накриваємо рушником і хвилин на двадцять залишаємо.
Drunk-бути (парові пиріжки) - фото крок 2
2. Приготовим начинку. Нарізаємо капусту, подрібнюємо часник, заправимо спеціями і потім трохи жмихаем. Капуста повинна пустити сік. Все змішуємо з фаршем.
Drunk-бути (парові пиріжки) - фото крок 3
3. Колобки до цього часу вже готові до того, щоб їх розкачати в млинці. Розкачуємо тісто і кладемо зверху фарш.
Drunk-бути (парові пиріжки) - фото крок 4
4. Сліпий тест uzeločki, які дуже схожі на манти. Потім укладаємо в пароварку. На час залишимо, поки вироби трохи не піднімуться. В пароварці готуємо хвилин сорок п'ять.
Drunk-бути (парові пиріжки) - фото крок 5
5. Перекладаємо на блюдо і подаємо до столу.

Схожі рецепти