Парові пиріжки
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам незвичайний рецепт, соковиті смачні парові пиріжки з курочкою! Дріжджове тісто, маринована курка з соєвому соусі з маслом, і все це готується в пароварці! дивіться!
Отже, розповідаю, як приготувати "парові пиріжки"! блюдо незвичайне, але смачне. Здивувати рідних у вас точно вийде. На вигляд пиріжки дуже схожі на хінкалі спочатку, але після приготування вони пишніше і більше. А якщо надкусити верхівку, то перше, що відчувається, це м'яка булочка, тісто просто тане в роті. Потім соковита куряча начинка, топлене вершкове масло… Це дуже смачно, обов'язково спробуйте!
- Борошно пшеничне - 350 грам (тісто)
- Тепла вода - 0, 75 склянки (тісто)
- Дріжджі швидкорозчинні - 1 Чайна ложка (тісто)
- Цукор - 1, 5 чайних ложки (тісто)
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки (тісто)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (тісто)
- Куряче філе - 500 грам (начинка)
- Соєвий соус - 4 чайних ложки (начинка)
- Вершкове масло - 25 грам (начинка)
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка (змастити пароварку)
1. Підготуйте продукти. Приступимо!
2. У теплій воді розчинити дріжджі з цукром. Борошно змішайте з сіллю і розпушувачем.
3. Влийте дріжджі в борошно і замісіть тісто.
4. Тісто м'яке і пластичне, не липне до рук. Залиште його в теплі на 1-1, 5 годину. Можна залишити в мисці, накритою рушником, можна покласти в пакет і в тепле місце, тільки пакет щільно НЕ зав'язувати, щоб місце залишилося для зростання.
5. Тепер про начинку. Куряче філе вимийте, поріжте на маленькі кубики, додайте соєвий соус, м'яке вершкове масло. Перемішайте, начинка готова. Нехай стоїть і чекає свого часу, просочується.
6. Тісто, що підійшло обомніте руками, podmesite. Розділи 16 частин.
7. Кожну частину тонко розкачати. У центр покладіть столову ложку м'ясної начинки. Зверху можна додатково покласти по шматочку масла.
8. Зберіть "вузлик" за принципом хінкалі.
9. Змастіть дно добре рослинним маслом, щоб пиріжки не прилипли. Поставте їх на відстані. Закрийте кришкою і залиште на 20 хвилин підходити. Потім включите пароварку на 30 хвилин.
10. Парові пиріжки готові.
Поки вони готувалися, у нас стемніло, тому колір пиріжків трохи спотворений.
Поки вони готувалися, у нас стемніло, тому колір пиріжків трохи спотворений.
11. Обережно перекладіть їх в тарілочки і подайте гарячими до столу.
12. Усередині вони соковиті, смачні, тісто як булочка, пористе і м'яке. Пробуйте!