Рецепт Парові пиріжки фото

Парові пиріжки
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Тісто, Птах, Курка, Куряче філе, Дріжджове тісто
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви на пару

Хочу запропонувати вам незвичайний рецепт, соковиті смачні парові пиріжки з курочкою! Дріжджове тісто, маринована курка з соєвому соусі з маслом, і все це готується в пароварці! дивіться!

Отже, розповідаю, як приготувати "парові пиріжки"! блюдо незвичайне, але смачне. Здивувати рідних у вас точно вийде. На вигляд пиріжки дуже схожі на хінкалі спочатку, але після приготування вони пишніше і більше. А якщо надкусити верхівку, то перше, що відчувається, це м'яка булочка, тісто просто тане в роті. Потім соковита куряча начинка, топлене вершкове масло… Це дуже смачно, обов'язково спробуйте!

  • Борошно пшеничне - 350 грам (тісто)
  • Тепла вода - 0, 75 склянки (тісто)
  • Дріжджі швидкорозчинні - 1 Чайна ложка (тісто)
  • Цукор - 1, 5 чайних ложки (тісто)
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки (тісто)
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (тісто)
  • Куряче філе - 500 грам (начинка)
  • Соєвий соус - 4 чайних ложки (начинка)
  • Вершкове масло - 25 грам (начинка)
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка (змастити пароварку)
парові пиріжки - фото крок 1
1. Підготуйте продукти. Приступимо!
парові пиріжки - фото крок 2
2. У теплій воді розчинити дріжджі з цукром. Борошно змішайте з сіллю і розпушувачем.
парові пиріжки - фото крок 3
3. Влийте дріжджі в борошно і замісіть тісто.
парові пиріжки - фото крок 4
4. Тісто м'яке і пластичне, не липне до рук. Залиште його в теплі на 1-1, 5 годину. Можна залишити в мисці, накритою рушником, можна покласти в пакет і в тепле місце, тільки пакет щільно НЕ зав'язувати, щоб місце залишилося для зростання.
парові пиріжки - фото крок 5
5. Тепер про начинку. Куряче філе вимийте, поріжте на маленькі кубики, додайте соєвий соус, м'яке вершкове масло. Перемішайте, начинка готова. Нехай стоїть і чекає свого часу, просочується.
парові пиріжки - фото крок 6
6. Тісто, що підійшло обомніте руками, podmesite. Розділи 16 частин.
парові пиріжки - фото крок 7
7. Кожну частину тонко розкачати. У центр покладіть столову ложку м'ясної начинки. Зверху можна додатково покласти по шматочку масла.
парові пиріжки - фото крок 8
8. Зберіть "вузлик" за принципом хінкалі.
парові пиріжки - фото крок 9
9. Змастіть дно добре рослинним маслом, щоб пиріжки не прилипли. Поставте їх на відстані. Закрийте кришкою і залиште на 20 хвилин підходити. Потім включите пароварку на 30 хвилин.
парові пиріжки - фото крок 10
10. Парові пиріжки готові.
Поки вони готувалися, у нас стемніло, тому колір пиріжків трохи спотворений.
парові пиріжки - фото крок 11
11. Обережно перекладіть їх в тарілочки і подайте гарячими до столу.
парові пиріжки - фото крок 12
12. Усередині вони соковиті, смачні, тісто як булочка, пористе і м'яке. Пробуйте!

Схожі рецепти