Цвітна капуста на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Ніколи не варили капусту в молоці? думаєте, що ця божевільна ідея? Запевнюю вас, саме молоко додасть капусті ніжний смак. Розповім вам про те, як приготувати кольорову капусту на молоці.
Таку капусту можна подавати з соусом, особливо смачно вона поєднується з сирним, а також із зеленню. Цвітна капуста - це відмінний гарнір до м'яса або риби. Злегка остудіть капусту перед подачею.
- Кольорова капуста - 1 штука
- Молоко - 0, 5 склянки
- Вода - 1, 5-2 склянки
- Петрушка - 2 штуки
1. Вимийте кольорову капусту, розберіть її на невеликі суцвіття. У каструлю налийте воду і доведіть до кипіння, потім викладіть в неї капусту, 1 гілочку петрушки і влийте молоко.
2. Варіть близько 5-10 хвилин до м'якості капусти, НЕ варіть занадто довго, інакше капуста втратить свій смак.
3. Акуратно викладіть суцвіття капусти в тарілку за допомогою ложки.
4. Наріжте дрібно зелень, що залишилася і прикрасьте блюдо. Смачного!