Цвітна капуста тушкована в молоці
(покроковий рецепт з фото)
Є багато способів зробити кольорову капусту ніжною, м'якою і ароматною. Ну а найпростіший спосіб - це згасити її в невеликій кількості молока - просто, швидко, а головне, смачно.
Нам знадобиться капуста, зовсім небагато молока, сир, сіль, спеції, Ну і, звичайно ж, цей простий рецепт цвітної капусти тушкованої в молоці. Не треба нічого мудрувати і стояти по кілька годин біля плити - півгодини, і у нас готовий легку вечерю або обід, так би язикати, все геніальне - просто. Мене цей рецепт приготування цвітної капусти тушкованої в молоці не раз виручав, коли треба було швиденько зварганити що-небудь смачне, тому я просто купувала пакетик замороженої капусти, ну а все інше завжди знайдеться в холодильнику. Вуа-ля, всі нагодовані, щасливі і задоволені, особливо це блюдо любить чоловік, хоча він, звичайно ж, додаємо до нього великий шматок м'яса. Ну а якщо у вас знайдеться вільних 20 хвилин, то обов'язково спробуйте приготувати цю ніжну капусту, її смак вас приємно здивує.
- Цвітна капуста - 400 грам
- Сир - 100 грам
- Морква - 1 штука
- Молоко - 5-6 Ст. Ложок
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком