Рецепт Чебуреки по-грузинськи фото

Чебуреки по-грузинськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Борошно , Пшеничне борошно , М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Випічка
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 11 г. 0 хв.

Це неймовірно смачні чебуреки по-грузинськи. Тісто хрустке, пухирчасті, відкушуєш, а звідти випливає ароматний сік! Спробуйте приготувати, ви будете в захваті.

Опис приготування:

Це надзвичайно смачні чебуреки. Тісто готується незвичайним способом. Підкуповує то, що можна приготувати тісто Зарен і в потрібний момент посмажити смачні чебуреки. Я розповім вам, як приготувати чебуреки по-грузинськи - смачні, ароматні, хрусткі з тонким тестом і безліччю соку всередині. Це приголомшливо смачно, спробуйте і ви залишитеся в захваті.

  • Фарш яловичий - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Вода - 280 мілілітрів(160 мл. - в тісто, 120 мл. - в фарш)
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Горілка - 1.5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Борошно - 1.5 склянки (склянка 250 мл.)
чебуреки по-грузинськи - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
чебуреки по-грузинськи - фото крок 2
Підготуйте начинку. У фарш натріть на крупній тертці цибулю, приправити сіллю, поперчіть, додайте воду, добре вимішайте.
чебуреки по-грузинськи - фото крок 3
Воду з сіллю і маслом доведіть до кипіння.
чебуреки по-грузинськи - фото крок 4
Додайте чверть склянки борошна, добре перемішайте.
чебуреки по-грузинськи - фото крок 5
Вимісити добре, щоб не було грудочок. Остудіть.
чебуреки по-грузинськи - фото крок 6
В охолоджене тісто вбийте яйце.
чебуреки по-грузинськи - фото крок 7
Додайте горілку, перемішайте і поступово вводите борошно.
чебуреки по-грузинськи - фото крок 8
Замісити тісто. Загорніть його в харчову плівку і відправте в холодильник на 1-10 годин.
чебуреки по-грузинськи - фото крок 9
Далі, тісто розділіть на чотири частини і кожну частину ще на чотири. Розкачайте кожну частину чебурека тонко у вигляді кола.
чебуреки по-грузинськи - фото крок 10
На кожне коло викладіть начинку.
чебуреки по-грузинськи - фото крок 11
Накрийте другою половинкою тесту, на якій немає начинки, краю обріжте спеціальним ножем для чебуреків.
чебуреки по-грузинськи - фото крок 12
Викладіть на розігріту сковороду з рослинним маслом.
чебуреки по-грузинськи - фото крок 13
Смажте з двох сторін до золотистого кольору.
чебуреки по-грузинськи - фото крок 14
Подавайте гарячі чебуреки з соусом і маринованою цибулею. Смачного!

Схожі рецепти