Чебуреки по-грузинськи
(покроковий рецепт з фото)
Це неймовірно смачні чебуреки по-грузинськи. Тісто хрустке, пухирчасті, відкушуєш, а звідти випливає ароматний сік! Спробуйте приготувати, ви будете в захваті.
Це надзвичайно смачні чебуреки. Тісто готується незвичайним способом. Підкуповує то, що можна приготувати тісто Зарен і в потрібний момент посмажити смачні чебуреки. Я розповім вам, як приготувати чебуреки по-грузинськи - смачні, ароматні, хрусткі з тонким тестом і безліччю соку всередині. Це приголомшливо смачно, спробуйте і ви залишитеся в захваті.
- Фарш яловичий - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вода - 280 мілілітрів(160 мл. - в тісто, 120 мл. - в фарш)
- Куряче яйце - 1 штука
- Горілка - 1.5 чайних ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Борошно - 1.5 склянки (склянка 250 мл.)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Підготуйте начинку. У фарш натріть на крупній тертці цибулю, приправити сіллю, поперчіть, додайте воду, добре вимішайте.
Воду з сіллю і маслом доведіть до кипіння.
Додайте чверть склянки борошна, добре перемішайте.
Вимісити добре, щоб не було грудочок. Остудіть.
В охолоджене тісто вбийте яйце.
Додайте горілку, перемішайте і поступово вводите борошно.
Замісити тісто. Загорніть його в харчову плівку і відправте в холодильник на 1-10 годин.
Далі, тісто розділіть на чотири частини і кожну частину ще на чотири. Розкачайте кожну частину чебурека тонко у вигляді кола.
На кожне коло викладіть начинку.
Накрийте другою половинкою тесту, на якій немає начинки, краю обріжте спеціальним ножем для чебуреків.
Викладіть на розігріту сковороду з рослинним маслом.
Смажте з двох сторін до золотистого кольору.
Подавайте гарячі чебуреки з соусом і маринованою цибулею. Смачного!