Рецепт Chanahi грузинськи фото

Chanahi грузинськи
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Картопля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 40 хв.

Чанахи - це традиційне кавказьке блюдо. Спочатку воно являє собою тушковану баранину з овочами, яку запікають у глиняних горщиках в печі або духовці. Тепер його готують по-різному.

Опис приготування:

Але в сучасній інтерпретації гаряче трохи видозмінюється. Наприклад, я пропоную вам дізнатися, як приготувати чанахи по-грузинськи зі свининою. Його навіть готують з куркою. Овочі використовуються самі звичайні. Цього разу я приготувала страву в каструлі, і вийшов більш рідкий варіант.

  • Свинина - 500 грам
  • Картопля - 700 грам
  • Морква - 100 грам
  • Ріпчаста цибуля - 100 грам
  • Консервована квасоля - 500 грам
  • Білі гриби - 10 грам (сушені)
  • Томатна паста - 70 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Спеції - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
  • Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
Chanahi грузинськи - фото крок 1
Свинину наріжте невеликими кубиками. Обсмажте її в маслі до рум'яної скоринки.
Chanahi грузинськи - фото крок 2
Тепер наріжте картоплю. Обсмажте його в жирі, що залишився після м'яса в сковороді.
Chanahi грузинськи - фото крок 3
Окремо обсмажте в олії дрібно нарізану цибулю з натертою морквою.
Chanahi грузинськи - фото крок 4
Викладіть в каструлю м'ясо з картоплею. Залийте їх водою так, щоб інгредієнти були повністю покриті. Зробіть вогонь мінімальним.
Chanahi грузинськи - фото крок 5
На сухій сковороді обсмажте муку до ніжно-золотистого кольору.
Chanahi грузинськи - фото крок 6
Потім борошно розведіть з невеликою кількістю води до стану густої сметани.
Chanahi грузинськи - фото крок 7
До картоплі з м'ясом додайте спеції, гриби, сіль, перець і лавровий лист. Продовжуйте томити блюдо на маленькому вогні.
Chanahi грузинськи - фото крок 8
Потім додайте квасолю і зажарку з моркви і цибулі.
Chanahi грузинськи - фото крок 9
Потім внесіть томатну пасту, борошняну суміш і подрібнений часник.
Chanahi грузинськи - фото крок 10
Варіть чанахи до потрібної вам густоти близько 20-25 хвилин. Перед подачею не забудьте дістати лавровий лист. Смачного!

Схожі рецепти