Чахохбілі зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Апетитне і соковите блюдо, яке підійде для сімейного обіду або вечері. Тушковані з м'ясом овочі виходять дуже ніжними і буквально тануть у роті. Безсумнівний плюс - готувати чахохбілі не складно!
До вашої уваги, простий рецепт приготування чахохбілі зі свинини. У цьому рецепті я використовував наступні інгредієнти: свинина, гриби, біле вино, перець чилі, морква, цибуля ріпчаста, часник, картопля, гарбуз, помідори, кольорова капуста і оливкове масло. В якості приправи підійдуть, наприклад, італійські трави. Ну і звичайно, куди ж без традиційних солі і перцю.
- Свинина - 300 грам
- Помідори - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перецьь чилі - 1 штука
- Цвітна капуста - 150 грам
- Гарбуз - 100 грам
- Часник - 2 зубчики
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Біле вино - 50 мілілітрів (сухе)
- Сушені гриби - 50 грам
- Італійські трави - 1 Чайна ложка
- Лавровий лист - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Свинину промийте, поріжте на шматочки. Потім обсмажте в невеликій кількості оливкової олії.
До м'яса додайте дрібно порізані цибулю і часник. Смажте ще 5 хвилин, помішуючи.
Овочі ретельно промийте і поріжте кубиками.
Сушені гриби і перець чилі дрібно нарізаємо.
До свинини додайте овочі, гриби, перець чилі і сухе біле вино. Спеції та сіль за смаком. Доведіть страву до кипіння, потім тушкуйте ще 30 хвилин на повільному вогні.
Готову страву прикрасьте зеленню. Смачного!