Рецепт Чахохбілі в казані фото

Чахохбілі в казані
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Птах, Курка
Вегетаріанське харчування
На природу
Гарячі страви

Чахохбілі в казані готується просто. Коли в будинку свято і багато гостей, а на вулиці стоїть прекрасна погода, готувати на природі одне задоволення. Все з'їдається з великим апетитом і похвалою.

Чахохбілі в казані готуються трохи більше години. Цього достатньо, щоб курка повністю приготувалася. Якщо цибуля з куркою дадуть недостатньо рідини, то завжди можете долити воду в казан. Крім свіжих помідорів можете використовувати консервовані помідори у власному соку. Зелень ріжте разом зі стеблинками, гострий перець додавайте до смаку, якщо є діти за столом, то перець можна додавати індивідуально в тарілки. Хмелі-сунелі і нарізаний часник додавайте до смаку перед тим як накрити казан кришкою. Успіхів і приємного апетиту!


  • Курка - 2, 5 кілограма
  • Цибуля - 1, 5 кілограма
  • Помідори - 1 кілограм
  • Часник - 1-2 штук
  • Хміль-сунелі - 1-2 Ст. Ложок
  • Пучок зелені - 2 штуки(Braai, кріп)
  • Перець гострий - 2 штуки
  • Олія - За смаком
  • Сіль - За смаком
чахохбілі в казані - фото крок 1
Підготуйте продукти.
чахохбілі в казані - фото крок 2
В казані розігрійте масло з курячим жиром.
чахохбілі в казані - фото крок 3
Покладіть частина курки і обсмажте на сильному вогні до золотистого кольору.
чахохбілі в казані - фото крок 4
Додайте решту курку і продовжуйте смажити помішуючи.
чахохбілі в казані - фото крок 5
Крупно наріжте цибулю і додайте в казан.
чахохбілі в казані - фото крок 6
Смажте на середньому вогні до напівготовності цибулі.
чахохбілі в казані - фото крок 7
Додайте помідори і томати у власному соку.
чахохбілі в казані - фото крок 8
Додайте зелень, перець чилі, сіль.
чахохбілі в казані - фото крок 9
Накрийте казан кришкою і залиште на 30-40 хвилин.
чахохбілі в казані - фото крок 10
Про готовність страви вам все розповість приємний закличний запах.
чахохбілі в казані - фото крок 11
Смачного!

Схожі рецепти