Чахохбілі в казані
(покроковий рецепт з фото)
Чахохбілі в казані готується просто. Коли в будинку свято і багато гостей, а на вулиці стоїть прекрасна погода, готувати на природі одне задоволення. Все з'їдається з великим апетитом і похвалою.
Чахохбілі в казані готуються трохи більше години. Цього достатньо, щоб курка повністю приготувалася. Якщо цибуля з куркою дадуть недостатньо рідини, то завжди можете долити воду в казан. Крім свіжих помідорів можете використовувати консервовані помідори у власному соку. Зелень ріжте разом зі стеблинками, гострий перець додавайте до смаку, якщо є діти за столом, то перець можна додавати індивідуально в тарілки. Хмелі-сунелі і нарізаний часник додавайте до смаку перед тим як накрити казан кришкою. Успіхів і приємного апетиту!
- Курка - 2, 5 кілограма
- Цибуля - 1, 5 кілограма
- Помідори - 1 кілограм
- Часник - 1-2 штук
- Хміль-сунелі - 1-2 Ст. Ложок
- Пучок зелені - 2 штуки(Braai, кріп)
- Перець гострий - 2 штуки
- Олія - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте продукти.
В казані розігрійте масло з курячим жиром.
Покладіть частина курки і обсмажте на сильному вогні до золотистого кольору.
Додайте решту курку і продовжуйте смажити помішуючи.
Крупно наріжте цибулю і додайте в казан.
Смажте на середньому вогні до напівготовності цибулі.
Додайте помідори і томати у власному соку.
Додайте зелень, перець чилі, сіль.
Накрийте казан кришкою і залиште на 30-40 хвилин.
Про готовність страви вам все розповість приємний закличний запах.
Смачного!