Булочки з родзинками з дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Любителям солодкого домашньої випічки пропоную рецепт смачних здобних булочок з родзинками, які обов'язково підкорять всіх ваших рідних. Записуйте рецепт і приступайте до приготування!
Цей рецепт мені розповіла моя бабуся, вона називає його віденської здобою. З такого тіста виходять просто дивовижні пиріжки, пироги і паски. До речі так, саме за цим рецептом вона готує свої коронні паски. Скажу відверто, з першого разу у мене не вийшло приготувати таке тісто, як у бабусі, відповідно, пиріжки вийшли не такими смачними. Але з часом і досвідом, у мене стало виходити все краще і краще. Не скажу, що зараз все ідеально, все ж бабусині пироги - це смак дитинства і перевершити їх неможливо, але мої рідні просто в захваті від моїх пирогів, рогаликів і булочок. Сьогодні я хочу поділитися рецептом, як приготувати булочки з родзинками з дріжджового тіста, і з вами. Обов'язковою умовою при приготуванні здобного тіста є гарний настрій, тільки тоді булочки чи пиріжки вийдуть по-справжньому смачними.
- Молоко - 250 мілілітрів
- Дріжджі сухі - 12 грам
- Цукор - 120 грам
- Яйця - 3 штуки(2 шт. - в тісто, 1 шт. - для змащення булочок)
- Маргарин - 100 грам
- Борошно - 500 грам
- Ізюм - 100 грам