Рецепт Брускетта з маринованими кабачками фото

Брускетта з маринованими кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Цукіні
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На полуденок, Літні
Брускетта

Брускетта з маринованим цукіні ідеально підійде в якості закуски. Ви можете подати її до святкового столу. Також таке блюдо користується популярністю на всіляких фуршетах і банкетах.

Закуски у вигляді бутербродів, канапе і брускетту користуються великою популярністю. Вони досить прості в приготуванні. Для фуршету ви можете зробити кілька варіантів подібних закусок. Про те, як приготувати брускетту з маринованим цукіні, ви можете прочитати в цьому рецепті.

  • Багет - 1 штука
  • Цукіні - 1-2 штук
  • Чебрець свіжий - За смаком
  • Rokfor - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Лимонний сік - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
1
Багет розріжте на тонкі скибочки, потім викладіть їх на деко. На хліб покладіть рокфор, потім запечіть їх до хрусткого стану в духовці.
2
У сковороді розтопіть вершкове масло і змішайте його з рослинним. Потім підсмажте на ньому нарізаний часник з чебрецем.
3
Цукіні вимийте і за допомогою Овочечистка наріжте на тонкі смужки. Викладіть їх в мисочку, додайте сіль, цукор і лимонний сік. Ретельно перемішайте і залиште на півгодини маринуватися.
4
Дістаньте підсмажений хліб з духовки, викладіть його на тарілку. Зверху покладіть тонко нарізаний маринований цукіні, потім полийте все ароматної сумішшю масел. Посоліть і поперчіть за смаком.

Схожі рецепти