Весняний салат з черемшею і маринованими кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування салату з маринованими кабачками і черемшею. Оригінальний, недорогий, гострий пікантний і корисний салат.
Свіжу зелень дуже корисно і добре додавати до їжі. Черемша містить в собі величезну кількість вітамінів. До того ж, надає пікантного, гострого смак страви.
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Пучок черемші - 1 штука
- Мариновані кабачки - 100 грам
- Перець і сіль - - За смаком
- Червона цибуля - 1 штука
- Курячі яйця - 2 штуки
- Горошок зелений - 100 грам
- Перець солодкий - 1 штука
1. Очистимо й наріжемо невеликими кубиками червоний лук, потім замарінуем його хвилин на п'ятнадцять в яблучному оцті або соку лимона.
2. З добре промитого червоного болгарського перцю видаляємо перегородки і насіння, і нарізаємо його тонкою невеликий соломкою. Мікроелементів і вітамінів міститься в перці багато.
3. Додаємо в салат невелика кількість маринованих кабачків. Вони трохи ніжніше і пікантні маринованих огірків. Кабачки треба нарізати невеликими кубиками.
4. Заливаємо окропом зелений заморожений горошок, і хвилин на п'ятнадцять залишимо. Після воду зливаємо. Горошок можна скласти в друшляк і в киплячій воді
5. Відваримо круто курячі яйця, остудити і очистимо їх від шкаралупи. Нарізаємо невеликими кубиками. Під проточною водою добре промиваємо черемшу, видаляємо квіткові стебла і плівочки. Даємо стекти воді з черемші, і дрібно ріжемо зелень.
6. Змішуємо в салатнику зелень, яйця, горошок, цибуля, кабачки і перець. Додаємо рослинне масло, сіль і черемшу.