Салат з черемшею і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Щоб уникнути авітамінозу, потрібно їсти побільше корисних вітамінів. Салат з черемшею і яйцем вважається весняним, сезонним, так як тільки ранньою весною можна роздобути необхідну зелень.
Кожен салат має свої особливості. Салат з черемші унікальний своїм смаком і простотою приготування. Він поєднується з будь-якими гарнірами, наприклад: з рисом, гречкою або картоплею пюре. Ви вже знаєте, як приготувати салат з черемшею і яйцем? рекомендую спробувати!
- Цибуля - 1 пучок
- Яйця - 2 штуки
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Ось які інгредієнти знадобляться для приготування салату: цибуля, яйця, сметана і сіль.
Попередньо в киплячій воді відваріть до готовності яйця. Розміщуємо листя черемші в холодну воду на 5 хвилин. Ретельно промиваємо їх, видаляємо плівку з ніжок.
Яйця остудіть, очистіть і дрібно наріжте. Черемшу також подрібніть.
Перекладаємо черемшу і яйця в салатницю. Солимо до смаку, заправляємо сметаною. Перемішуємо.
Смачного!