Пиріжки з черемшею, рисом і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Смак таких пиріжків знайомий багатьом ще з дитинства. Їх можна готувати на сковороді або в духовці. У будь-якому випадку такий рецепт, як приготувати пиріжки з черемшею, рисом і цибулею, не залишає байдужим.
Дивовижно, що один і той же тісто можна використовувати для солодких пиріжків або виробів з солоною начинкою. Можна використовувати абсолютно різний поєднання продуктів для начинки, все залежить від того, для кого вони готуються і від наявності необхідних продуктів. Навесні і в літній час вас порадує ароматна і барвиста начинка з черемшею, цибулею і рисом. Пиріжки краще їсти вже трохи остиглими, тому як гаряче тісто негативно впливає на шлунково-кишковий тракт.
- Мал - 100 грам
- Цибуля - 1 пучок
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Яйце - 6 штук
- Вершкове масло - 60 грам(30 грам для начинки, 30 грам для тіста)
- Сіль і мелений чорний перець - За смаком
- Борошно пшеничне - 11 Ст. Ложка
- Цукор - 3 чайних ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки
- Кисле молоко - 200 мілілітрів
1. Зелену цибулю і черемшу мою, витираю паперовим рушником і дрібно нарізаю. У сковороду відправляю трохи вершкового масла і на розпечену поверхню відправляю зелень, припускаю в течение 2-3 хвилин.
2. Рис відварюю в підсоленій воді, після цього відкидаю на друшляк. Яйця відварюю, охолоджую і очищаю, нарізаю кубиком. У мисці з'єдную рис з цибулею, яйцями і черемшею, солю і перчу за смаком, перемішую.
3. Борошно просівають в миску, додаю цукор, 1 чайну ложку солі, соду, все перемішую, вливаю розтоплене вершкове масло і соняшникова олія.
4. Вливаю кислое молоко и замешиваю некрутое, повітряне і легке тісто, накриваю рушником і залишаю на 15-20 хвилин.
5. Готове тісто поділяю на шматочки, розкочують невеликі кружечки і по центру кладу начинку, ретельно защипують.
6. На розпечену сковороду вливаю соняшникову олію і обсмажую пиріжки з обох боків до рум'яної скоринки. Подаю пиріжки трохи остиглими, смачного!