Рецепт Пиріжки з черемшею, рисом і цибулею фото

Пиріжки з черемшею, рисом і цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Зелень, Крупи, Цибуля, Мал
Пісні страви
На полуденок, На природу, На сніданок
Випічка, Пиріжки

Смак таких пиріжків знайомий багатьом ще з дитинства. Їх можна готувати на сковороді або в духовці. У будь-якому випадку такий рецепт, як приготувати пиріжки з черемшею, рисом і цибулею, не залишає байдужим.

Дивовижно, що один і той же тісто можна використовувати для солодких пиріжків або виробів з солоною начинкою. Можна використовувати абсолютно різний поєднання продуктів для начинки, все залежить від того, для кого вони готуються і від наявності необхідних продуктів. Навесні і в літній час вас порадує ароматна і барвиста начинка з черемшею, цибулею і рисом. Пиріжки краще їсти вже трохи остиглими, тому як гаряче тісто негативно впливає на шлунково-кишковий тракт.

  • Мал - 100 грам
  • Цибуля - 1 пучок
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Яйце - 6 штук
  • Вершкове масло - 60 грам(30 грам для начинки, 30 грам для тіста)
  • Сіль і мелений чорний перець - За смаком
  • Борошно пшеничне - 11 Ст. Ложка
  • Цукор - 3 чайних ложки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки
  • Кисле молоко - 200 мілілітрів
пиріжки з черемшею, рисом і цибулею - фото крок 1
1. Зелену цибулю і черемшу мою, витираю паперовим рушником і дрібно нарізаю. У сковороду відправляю трохи вершкового масла і на розпечену поверхню відправляю зелень, припускаю в течение 2-3 хвилин.
пиріжки з черемшею, рисом і цибулею - фото крок 2
2. Рис відварюю в підсоленій воді, після цього відкидаю на друшляк. Яйця відварюю, охолоджую і очищаю, нарізаю кубиком. У мисці з'єдную рис з цибулею, яйцями і черемшею, солю і перчу за смаком, перемішую.
пиріжки з черемшею, рисом і цибулею - фото крок 3
3. Борошно просівають в миску, додаю цукор, 1 чайну ложку солі, соду, все перемішую, вливаю розтоплене вершкове масло і соняшникова олія.
пиріжки з черемшею, рисом і цибулею - фото крок 4
4. Вливаю кислое молоко и замешиваю некрутое, повітряне і легке тісто, накриваю рушником і залишаю на 15-20 хвилин.
пиріжки з черемшею, рисом і цибулею - фото крок 5
5. Готове тісто поділяю на шматочки, розкочують невеликі кружечки і по центру кладу начинку, ретельно защипують.
пиріжки з черемшею, рисом і цибулею - фото крок 6
6. На розпечену сковороду вливаю соняшникову олію і обсмажую пиріжки з обох боків до рум'яної скоринки. Подаю пиріжки трохи остиглими, смачного!

Схожі рецепти