Рецепт Пиріжки з черемшею фото

Пиріжки з черемшею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Листкове тісто , Цибуля
Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 50 хв.

Пиріжки - це моя слабкість. Самі мої улюблені - ті, де тісто легке, а начинки багато. Для таких найкраще підходить листкове бездріжджове тісто, я купую його готовим. Дуже смачно і ненав'язливо.

Опис приготування:

Саме тому до нього підійде багато начинок. Прочитайте про те, як приготувати пиріжки з черемшею. Здавалося б: звичайна зелень, але так вже смачно виходить! У поєднанні з гарячим солодким чаєм ця випічка - просто смакота, яке захочеться навертати за обидві щоки. Діти мої просто обожнюють такі пиріжки.

  • Тісто листкове - 500 грам (у мене покупне)
  • Цибуля - 500 грам
  • Яйце - 150 грам
  • Сіль - 10 грам
  • Рослинна олія - 20 грам
пиріжки з черемшею - фото крок 1
Заздалегідь необхідно розморозити тісто. Зваріть круто яйця. Помийте і подрібніть черемшу. З'єднайте її з нарізаними яйцями. Додати сіль, перемішайте.
пиріжки з черемшею - фото крок 2
Тісто розкачати в пласт. Наріжте його на квадрати, в кожен з яких покладіть начинку. Щільно закрийте, зробивши конвертики. Змастіть їх трохи маслом.
пиріжки з черемшею - фото крок 3
Запікайте пиріжки на деку в духовці при 200 градусах протягом 30 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти