Пиріжки з черемшею
(покроковий рецепт з фото)
Пиріжки - це моя слабкість. Самі мої улюблені - ті, де тісто легке, а начинки багато. Для таких найкраще підходить листкове бездріжджове тісто, я купую його готовим. Дуже смачно і ненав'язливо.
Саме тому до нього підійде багато начинок. Прочитайте про те, як приготувати пиріжки з черемшею. Здавалося б: звичайна зелень, але так вже смачно виходить! У поєднанні з гарячим солодким чаєм ця випічка - просто смакота, яке захочеться навертати за обидві щоки. Діти мої просто обожнюють такі пиріжки.
- Тісто листкове - 500 грам (у мене покупне)
- Цибуля - 500 грам
- Яйце - 150 грам
- Сіль - 10 грам
- Рослинна олія - 20 грам
Заздалегідь необхідно розморозити тісто. Зваріть круто яйця. Помийте і подрібніть черемшу. З'єднайте її з нарізаними яйцями. Додати сіль, перемішайте.
Тісто розкачати в пласт. Наріжте його на квадрати, в кожен з яких покладіть начинку. Щільно закрийте, зробивши конвертики. Змастіть їх трохи маслом.
Запікайте пиріжки на деку в духовці при 200 градусах протягом 30 хвилин. Смачного!