Пиріг з черемшею
(покроковий рецепт з фото)
Ви коли-небудь пробували пиріг з черемшею? Робиться за лічені хвилини. Дивіться, як приготувати пиріг з черемшею, який виходить ніжним, хрустким і соковитим. Дуже рекомендую!
Черемша володіє специфічним запахом. Але за допомогою мого рецепту черемша буде володіти смачним томатним ароматом. Такий пиріг у нас довго не затримується на столі, дітвора просто так або ж з чаєм ласують такою випічкою. І робиться вона в лічені хвилини. Спробуйте!
- Черемша свіжа - 2 пучка
- Твердий сир - 200 грам
- Паста томатна - 2 Ст. Ложки
- Лаваш тонкий - 2 штуки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 1 штука
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Кріп і петрушка - 1 пучок
Під проточною водою добре промийте черемшу, обсушити і наріжте її дрібними шматочками. Обсмажте на сковороді з маслом 1-2 хвилини, додайте порізаний півкільцями цибулю.
Коли цибуля стане м'яким, додайте томатну пасту, соєвий соус, перемішайте і протушкувати ще 2 моменти.
В окрему ємність натріть на терку сир і наріжте дрібно зелень.
Листи лаваша розрізати на 4 частини за розміром вашої форми для запікання. Застелите форму першим листом лаваша, на нього розподіліть 1/2 частини черемші з томатом.
Зверху накрийте другим листом лаваша і на нього розподіліть полчасті сиру з зеленню. В такому порядку далі використовуйте всі листи лаваша і всю начинку.
Надсилайте пекти пиріг в розігріту духовку на 10 хвилин при температурі 180 градусів.