Бажання з маринованими огірочками
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування буженини з маринованими огірочками. Приготувати буженину зовсім не складно, а мариновані огірки додадуть дуже хороший смак.
Основним інгредієнтом страви є свиняча шийка і спеції. З маринованими огірками буженина виходить особливо смачною і ароматною. Страву можна подавати і на святковий стіл, а можна брати з собою в поїздку.
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Часник - 1 штука
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Свиняча шийка - 700 грам
- Спеції - - За смаком
- Огірки мариновані - 4 штуки
1. Для початку змішуємо все спеції, які необхідні для м'яса. Очищаємо часник, подрібнюємо його, а потім додаємо його до спецій. Туди ж додаємо перець і сіль, на свій смак.
2. Тепер дістаємо мариновані огірки, і подрібнюємо їх (можна скористатися для цього Часничниці), кладемо в невелику каструлю або миску, потім додаємо сюди трохи майонезу, і так само вливаємо зовсім небагато рослинного масла. Все добре перемішуємо.
3. Готуємо м'ясо: розрізаємо м'ясо (найкраще для цієї страви підійде свиняча шийка) вздовж цілого шматка, тепер його розгортаємо і гострим ножем робимо в ньому невеликі надрізи, досить часті.
4. М'ясо обвалюють в маринаді, а потім ставимо його в холодильник. Там воно повинно простояти цілу ніч.
5. Вранці дістаємо м'ясо з холодильника, і загортаємо в фольгу. Потім його слід поставити в духовку. Пекти воно там буде хвилин сорок п'ять - шістдесят (до готовності). Прикрасити блюдо можна помідорами і зеленню.