Борщ домашній
(покроковий рецепт з фото)
Борщ домашній я їла на півдні Росії і він мені дуже, дуже сподобався. Може через айрану, а може тому, що там жахливо жарко і борщ домашній приємно охолоджував. Ось вам рецепт!
Борщ домашній готується швидко, якщо ви заздалегідь відварити овочі. Воду можна заморозити і кинути в борщ домашній дрібними кубиками, щоб він довше залишався холодним. Цей варіант хороший, якщо ви подаєте борщ домашній на природі, в садовій альтанці або на веранді. Успіхів і приємного апетиту!
- Буряк - 1 штука (відварена)
- Картопля - 3 штуки
- Огірки - 3 штуки
- Яйця - 4 штуки
- Йогурт - 1 літр
- Вода - 1 літр
- Майонез - 200 грам
- Часник - 1 зубчик
- Цибуля зелена - 2 штуки (пучок)
- Кріп - 2 штуки (пучок)
- Сіль - За смаком
Підготувати продукти.
Картоплю порізати кубиками.
Порізати яйця.
Огірки порізати.
Буряк порізати соломкою.
У каструлі зібрати всі інгредієнти.
Залити айраном, водою, додати майонез і часник тертий.