Ароматний домашній сир із кмином і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Перед Вами найпростіший рецепт домашнього сиру. Незважаючи на свою простоту, сир виходить дуже смачним і ароматним. У нього додаються насіння кмину і зелень за смаком: петрушка, кріп, Braai, базилік.
Сир дуже зручно зварити ввечері, поставити в холодильник на ніч. І вранці насолодитися ароматним сиром з скибочкою чорного хліба. Хочете дізнатися, як приготувати ароматний домашній сир із кмином і зеленню? Дивіться покроковий рецепт!
- Молоко 2, 5% - 500 мілілітрів
- Кефір 2, 5% - 500 мілілітрів
- Яйце - 3 штуки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Перець червоний пекучий - 1 щіпка
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Часник сушений - 1 Чайна ложка
- Зелень - 1 пучок (петрушка, базилік)
Підготуйте необхідні продукти.
Кефір і молоко з'єднайте в каструлі. Поставте на повільний вогонь, нагрівайте до згортання молока. Щоб кип'ятіння без аргументів.
Яйця, сіль збийте виделкою.
Збиті яйця влийте в кисломолочну суміш, помішуючи ложкою. Варіть на повільному вогні протягом 10 хвилин, до відділення сироватки.
Додайте подрібнену зелень, часник, кмин, перець, перемішайте.
Відкиньте суміш на марлю, складену в 4 рази. Дайте стекти сироватці, відіжміть.
Викладіть суміш в контейнер, поставте в холодильник на ніч. Сироватку можна використовувати для випічки.
Смачного!