Рецепт Біляші, як у бабусі фото

Біляші, як у бабусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Білоруська кухня
Тісто , М'ясо , Овочі , Фарш , Дріжджове тісто
На обід , На вечерю
Випічка , Біляші
Кількість порцій: 15-18
Час приготування: 4 г. 10 хв.

Чи всі пам'ятають бабусину випічку? Вона точно знала якийсь секрет, завдяки якому виходили найсмачніші пироги, печиво та булочки. Розповім, як приготувати біляші, як у бабусі.

Опис приготування:

Точно пам'ятаю, що бабуся не шкодувала начинки. Завжди використовувала тільки найкраще м'ясо і спеції, а тісто завжди робила самостійно і підлягає його наполягала. Можна використовувати комбінацію м'ясного фаршу. Такі біляші варто їсти гарячими, тільки зачекайте кілька хвилин, адже всередині утворюється м'ясний бульйон, можете обпектися.

  • Дріжджі - 1, 5 чайних ложки (сухі швидкодіючі)
  • Борошно - 0, 5 кілограма
  • Сіль, перець - За смаком
  • Цукровий пісок - 0, 5 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Молоко - 350 мілілітрів
  • Свинячий фарш - 0, 5 кілограма
  • Цибулина - 2 штуки
біляші, як у бабусі - фото крок 1
1. В чашу хлібопічки додайте дріжджі, просійте борошно і додайте дрібку солі, цукровий пісок. Влийте розтоплене вершкове масло і молоко, закрийте чашу і замішують тісто на основній програмі 140 хвилин.
біляші, як у бабусі - фото крок 2
2. Тим часом наріжте дрібно цибулину і змішайте її зі свинячим фаршем, сіль і poperčite, перемішайте і залиште до приготування тіста.
біляші, як у бабусі - фото крок 3
3. Викладіть тісто з хлібопічки в миску, воно повинно бути гладке і м'яке, але не повинно липнути до рук.
біляші, як у бабусі - фото крок 4
4. Розділіть тісто на невеликі шматочки, потім розкачайте кожен в пласт товщиною 0, 8-1 см.
біляші, як у бабусі - фото крок 5
5. У центрі кожного шматочка тіста викладіть приблизно столову ложку начинки. Зберіть краю в центрі, але не скріпляйте повністю, залиште невеликий отвір.
біляші, як у бабусі - фото крок 6
6. Розігрійте сковороду з соняшниковою олією, викладіть біляші отвором вниз і смажте 3-4 хвилини, потім переверніть і готуйте до золотистої скоринки.
біляші, як у бабусі - фото крок 7
7. Обсмажені біляші не їжте відразу, залиште на кілька хвилин, а потім подавайте.

Схожі рецепти