Рецепт Біляші, як у бабусі фото

Біляші, як у бабусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Білоруська кухня
Тісто, М'ясо, Овочі, Фарш, Дріжджове тісто
На обід, На вечерю
Випічка, Біляші

Чи всі пам'ятають бабусину випічку? Вона точно знала якийсь секрет, завдяки якому виходили найсмачніші пироги, печиво та булочки. Розповім, як приготувати біляші, як у бабусі.

Точно пам'ятаю, що бабуся не шкодувала начинки. Завжди використовувала тільки найкраще м'ясо і спеції, а тісто завжди робила самостійно і підлягає його наполягала. Можна використовувати комбінацію м'ясного фаршу. Такі біляші варто їсти гарячими, тільки зачекайте кілька хвилин, адже всередині утворюється м'ясний бульйон, можете обпектися.

  • Дріжджі - 1, 5 чайних ложки (сухі швидкодіючі)
  • Борошно - 0, 5 кілограма
  • Сіль, перець - За смаком
  • Цукровий пісок - 0, 5 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Молоко - 350 мілілітрів
  • Свинячий фарш - 0, 5 кілограма
  • Цибулина - 2 штуки
біляші, як у бабусі - фото крок 1
1. В чашу хлібопічки додайте дріжджі, просійте борошно і додайте дрібку солі, цукровий пісок. Влийте розтоплене вершкове масло і молоко, закрийте чашу і замішують тісто на основній програмі 140 хвилин.
біляші, як у бабусі - фото крок 2
2. Тим часом наріжте дрібно цибулину і змішайте її зі свинячим фаршем, сіль і poperčite, перемішайте і залиште до приготування тіста.
біляші, як у бабусі - фото крок 3
3. Викладіть тісто з хлібопічки в миску, воно повинно бути гладке і м'яке, але не повинно липнути до рук.
біляші, як у бабусі - фото крок 4
4. Розділіть тісто на невеликі шматочки, потім розкачайте кожен в пласт товщиною 0, 8-1 см.
біляші, як у бабусі - фото крок 5
5. У центрі кожного шматочка тіста викладіть приблизно столову ложку начинки. Зберіть краю в центрі, але не скріпляйте повністю, залиште невеликий отвір.
біляші, як у бабусі - фото крок 6
6. Розігрійте сковороду з соняшниковою олією, викладіть біляші отвором вниз і смажте 3-4 хвилини, потім переверніть і готуйте до золотистої скоринки.
біляші, як у бабусі - фото крок 7
7. Обсмажені біляші не їжте відразу, залиште на кілька хвилин, а потім подавайте.

Схожі рецепти