«Біла піца» з майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.
Якщо ви не пробували ще"білу піцу" , обов'язково варто це зробити. А приготувати соус для піци можна легко з майонезом"Провансаль" від "Махеев' & Quot; .
Опис приготування:
Пропоную рецепт"білої піци" з соусом, приготованим з моцарелли з майонезом"Провансаль"від"маху" . Готувати легко і просто, особливо, якщо у вашому розпорядженні є вже готове тісто, то приготувати цю піцу можна буквально за півгодини. Дивіться покроковий рецепт і готуйте із задоволенням. З продукцією торгової марки"Махеев'" це легко! #Махеев'_чудеса_за_полчаса
- Вода - 165 грам
- Борошно - 240 грам (плюс для підсипки робочого столу при роботі з тестом)
- Сіль - 4-5 грам
- Цукор - 4-5 грам
- Дріжджі - 4 грами
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сир"Моцарелла" - 100-120 грам
- Майонез - 3 Ст. Ложки("Провансаль з лимонним соком" "Махеев' & Quot; )
- Тертий пармезан - 2-3 Ст. Ложок
- Шпинат - 50 грам
- Маслини - 7-8 штук (або оливки)
- Помідори"черрі" - 7-8 штук
- Бекон - 2 штуки (смужки)
- Суміш сухих італійських трав - 0, 5 чайних ложки
Підготуйте інгредієнти.
Для початку підготуйте тісто, для цього влийте воду, розчиніть в ній сіль, цукор, дріжджі. Влийте столову ложку оливкової олії.
Додайте просіяне борошно.
Замісити тісто, вимішують хвилин 5, накрийте плівкою, дайтетісту расстойку 1-1, 5 годину.
Поки тісто на расстойке, підготуйте соус, для цього натріть на тертці моцарелу, додайте 3 столові ложки майонезу"Провансаль з лимонним соком" "Махеев' & Quot; .
Добре розмішайте, додайте суміш сухих італійських трав.
Залиште декілька цілісних листочків шпинату, решті шпинат подрібніть.
Додайте шпинат в підготовлений соус.
Добре розмішайте соус разом зі шпинатом.
З тіста скачайте коло, оформите бортики, нанесіть шар соусу, розрівняйте.
Злегка присипте зверху тертим пармезаном.
Викладіть помідори"черрі", маслини (або оливки), збризніть оливковим маслом. Запікайте при температурі 200 градусів хвилин 20, в залежності від можливостей вашої духовки.
На вже готову піцу викладіть листочки шпинату, які залишили раніше.
При бажанні можна додати на піцу скибочки бекону. Смачного!