Рецепт Біф салат фото

Біф салат
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Салати

Якщо ви хочете приготувати що-небудь просте і смачне, беріть на замітку цей класний биф салат з овочами і заправкою на основі соусу Унагі. Легкий і апетитний, він чудово підійде для вечері.

Біф салат краще подавати до столу відразу, тепленьким, але і в охолодженому вигляді м'ясо залишається соковитим і смачним. З заправкою завжди можна експериментувати, додаючи улюблені спеції. Овочі та зелень можна підбирати по своєму смаку.

  • Яловичина - 300 грам
  • Огірок - 1 штука
  • Помідори черрі - 6-7 штук
  • Мікс салат - 1 штука (упаковка)
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Французька гірчиця - 1-2 чайних ложок
  • Соус Унаги - 2-4 Ст. Ложок (за смаком)
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Кунжут - За смаком
біф салат - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
біф салат - фото крок 2
Яловичину промийте, обсушити, очистіть від плівочок і наріжте тонкими скибочками.
біф салат - фото крок 3
Надішліть в сковороду з розігрітим маслом і обсмажте до м'якості, постійно помішуючи. В процесі додайте сіль і перець за смаком, можна влити трохи соусу Унагі або соєвого для пікантності.
біф салат - фото крок 4
Для приготування заправки вичавіть сік половинки лимона.
біф салат - фото крок 5
Додайте гірчицю.
біф салат - фото крок 6
І соус Унагі.
біф салат - фото крок 7
На тарілку для подачі викладіть жменю салатного міксу.
біф салат - фото крок 8
Додайте нарізаний скибочками огірочок і помідори.
біф салат - фото крок 9
Зверху викладіть яловичину.
біф салат - фото крок 10
Влийте заправку. За бажанням додайте трохи кунжуту.
біф салат - фото крок 11
Полийте ще соусом Унагі і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти