Біф салат
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете приготувати що-небудь просте і смачне, беріть на замітку цей класний биф салат з овочами і заправкою на основі соусу Унагі. Легкий і апетитний, він чудово підійде для вечері.
Біф салат краще подавати до столу відразу, тепленьким, але і в охолодженому вигляді м'ясо залишається соковитим і смачним. З заправкою завжди можна експериментувати, додаючи улюблені спеції. Овочі та зелень можна підбирати по своєму смаку.
- Яловичина - 300 грам
- Огірок - 1 штука
- Помідори черрі - 6-7 штук
- Мікс салат - 1 штука (упаковка)
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Лимон - 1/2 штуки
- Французька гірчиця - 1-2 чайних ложок
- Соус Унаги - 2-4 Ст. Ложок (за смаком)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Кунжут - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Яловичину промийте, обсушити, очистіть від плівочок і наріжте тонкими скибочками.
Надішліть в сковороду з розігрітим маслом і обсмажте до м'якості, постійно помішуючи. В процесі додайте сіль і перець за смаком, можна влити трохи соусу Унагі або соєвого для пікантності.
Для приготування заправки вичавіть сік половинки лимона.
Додайте гірчицю.
І соус Унагі.
На тарілку для подачі викладіть жменю салатного міксу.
Додайте нарізаний скибочками огірочок і помідори.
Зверху викладіть яловичину.
Влийте заправку. За бажанням додайте трохи кунжуту.
Полийте ще соусом Унагі і подавайте до столу. Смачного!