Рецепт БІФ-рол фото

БІФ-рол
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Молочні продукти , Фрукти , Сир , Фарш , Яловичина , Авокадо
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Роли
Кількість порцій: 20
Час приготування: 40 хв.

Хочу показати, як приготувати биф рол, блюдо для тих, хто хоче спробувати щось нове або з якихось причин не їсть рибу, з якої зазвичай роблять такі роли. Це легке і апетитне блюдо.

Опис приготування:

За смаком можна використовувати для обвалювання кунжут, злегка обсмажені на сухій сковороді.

Подавати такі роли дуже смачно з майонезом і свіжим хроном.

Щоб при нарізанні ролу на шматочки рис і начинка не прилипали до ножа, переконайтеся, що ніж дійсно гострий. А безпосередньо перед нарізкою його можна охолодити в морозильній камері 2-3 хвилини.

  • Фарш яловичий - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Мал - 150 грам
  • Сир плавлений - 150 грам
  • Чорнослив - 15 грам
  • Авокадо - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Кунжут - 40 грам
  • Оцет рисовий - 40 мілілітрів
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
бІФ-рол - фото крок 1
Для початку приготуйте основну начинку. Очистіть ріпчасту цибулину і дрібно її наріжте. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла і викладіть туди фарш з цибулею. Обсмажте до готовності фаршу. За смаком можна додати туди чорний мелений перець.
бІФ-рол - фото крок 2
Поставте відварюватися рис. А тим часом дочекайтеся, поки фарш трохи охолоне і змішайте його з плавленим сиром. Потрібно щоб утворилася однорідна маса.
бІФ-рол - фото крок 3
Авокадо, цибуля і огірок очистіть і поріжте великою соломкою. Теплий рис заправте оцтом із сіллю і цукром, добре перемішайте. За допомогою бамбукового килимка, покритого харчовою плівкою, сформуйте роли, виклавши шар рису, а потім фарш, овочі і чорнослив.
бІФ-рол - фото крок 4
Ролл повинен вийти щільним. Коли рол буде сфорязикний, видаліть харчову плівку. Залишилося тільки обваляти блюдо в кунжуті, а потім нарізати його на рівні шматочки шириною по 4-5 сантиметрів.

Схожі рецепти