Рецепт БІФ-рол фото

БІФ-рол
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Молочні продукти, Фрукти, Сир, Фарш, Яловичина, Авокадо
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Роли

Хочу показати, як приготувати биф рол, блюдо для тих, хто хоче спробувати щось нове або з якихось причин не їсть рибу, з якої зазвичай роблять такі роли. Це легке і апетитне блюдо.

За смаком можна використовувати для обвалювання кунжут, злегка обсмажені на сухій сковороді.

Подавати такі роли дуже смачно з майонезом і свіжим хроном.

Щоб при нарізанні ролу на шматочки рис і начинка не прилипали до ножа, переконайтеся, що ніж дійсно гострий. А безпосередньо перед нарізкою його можна охолодити в морозильній камері 2-3 хвилини.

  • Фарш яловичий - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Мал - 150 грам
  • Сир плавлений - 150 грам
  • Чорнослив - 15 грам
  • Авокадо - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Кунжут - 40 грам
  • Оцет рисовий - 40 мілілітрів
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
бІФ-рол - фото крок 1
Для початку приготуйте основну начинку. Очистіть ріпчасту цибулину і дрібно її наріжте. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла і викладіть туди фарш з цибулею. Обсмажте до готовності фаршу. За смаком можна додати туди чорний мелений перець.
бІФ-рол - фото крок 2
Поставте відварюватися рис. А тим часом дочекайтеся, поки фарш трохи охолоне і змішайте його з плавленим сиром. Потрібно щоб утворилася однорідна маса.
бІФ-рол - фото крок 3
Авокадо, цибуля і огірок очистіть і поріжте великою соломкою. Теплий рис заправте оцтом із сіллю і цукром, добре перемішайте. За допомогою бамбукового килимка, покритого харчовою плівкою, сформуйте роли, виклавши шар рису, а потім фарш, овочі і чорнослив.
бІФ-рол - фото крок 4
Ролл повинен вийти щільним. Коли рол буде сфорязикний, видаліть харчову плівку. Залишилося тільки обваляти блюдо в кунжуті, а потім нарізати його на рівні шматочки шириною по 4-5 сантиметрів.

Схожі рецепти