Гігантський коричнева рол
(покроковий рецепт з фото)
Ну хто не любить плюшки з корицею? ! А якщо це буде велика плюшка, спекти яку можна швидко і легко? Ділюся з вами докладним покроковим рецептом, як приготувати гігантський коричнева рол.
Ароматний, з коричного-горіховою начинкою, повітряним пишним м'якушем! .. Такий пиріг стане окрасою не тільки простого сімейного чаювання, але і святкового столу. Готуйте з задоволенням!
- Борошно - 450 грам
- Дріжджі - 1 Ст. Ложка (швидкорозчинні)
- Цукор - 5 Ст. Ложок(3 ст. L. - в тісто; 2 ст. L. - в начинку)
- Вершкове масло - 40 грам (розтоплене)
- Вершкове масло - 60 грам (розм'якшене)
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Молоко - 3/4 склянки
- Обкладинка - 1 Ст. Ложка
- Арахіс - 100 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (для змазування миски)
Підготуйте необхідні продукти.
Борошно з'єднайте з дріжджами, цукром (3 ст. Л.), сіллю, молоком і розтопленому вершковим маслом. Перемішайте добре. Додайте яйце і замісити м'яке тісто. Помістіть тісто в миску, злегка змащене олією, накрийте х / б рушником, залиште в теплому місці на 20 хвилин.
Поки тісто відпочиває, приготуйте начинку. Горіхи необхідно перемолоти в дрібну крихту з допомогою блендера. З'єднайте горіхову крихту з розм'якшеним вершковим маслом і цукром. Тісто розкачати в тонкий прямокутний пласт.
Змастіть горіховою начинкою, присипте корицею.
Тісто з горіхово-коричної начинкою розрізати вздовж на 6 рівних по ширині смужки. Одну смужку скрутіть рулетом.
Помістіть рулет в центр силіконової форми для запікання (d - 26 см).
Решта смужки оберніть навколо рулету, добре притискаючи їх один одному, начинкою всередину. Поставте в тепле місце на 20 хвилин для підйому.
Потім поставте коричнева рол запікатися в розігріту до 200 ° C духовку на 35-40 хвилин.
Готовий коричнева рол трохи остудіть спочатку в формі, а потім на решітці.
Смачного!