Курячий «Цезар рол»
(покроковий рецепт з фото)
Чи не знайдеться і двох чоловік серед моїх знайомих, які б не любили знаменитий салат "цезар" . А тенденція до експериментів з цим класичним рецептом мене дуже радує. Спробуйте новинку і ви!
Так, в моєму меню з'явилося незвичайне і досить просте блюдо на основі улюбленого поєднання продуктів. Ви теж можете дізнатися про те, як приготувати курячий "цезар рол" . Його зараз намагаються зробити в багатьох місцях громадського харчування, але домашня варіація сама смачна і корисна.
- Пармезан - 60 грам
- Шпинат і дитяча капуста - 150 грам
- Куряча грудка - 4 штуки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Італійські трави - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 4 чайних ложки
- Лаваш або тонка коржик - 6 штук
- Сіль - За смаком
- Часник гранульований - 0, 5 чайних ложки
- Соус "цезар" - За смаком
Для початку зробіть чіпси з пармезану. Дрібно натріть сир. Зробіть з нього 6 коржів на деку з пергаментом.
Запор пармезан 2 хвилини в духовці при 200 градусах. Потім остудіть чіпси і переверніть. Запікайте ще 1, 5 хвилини.
Тепер замаринуйте курку. Перекладіть її в глибоку миску. Влийте 2 чайні ложки масла, всипте трави, влийте сік лимона, всипте сіль і часник.
Потім все перемішайте. Залиште грудку маринуватися на 10-15 хвилин.
Після цього розігрійте масло в сковороді. Обсмажте в ньому грудку по 6 хвилин з кожного боку.
Далі курку наріжте невеликими кубиками. Поверніть назад в сковороду і обсмажте, помішуючи, пару хвилин.
В цей же час ретельно промийте шпинат з капустою. Додайте до них 1 ст. Ложку соусу. Перемішайте.
На кожну корж по середині викладіть шпинат, курку, соус і зверху сирні чіпси.
Загорніть коржі в роли. Все готово! Смачного!