Гігантський кіндер милк
(покроковий рецепт з фото)
Давно мрієте дізнатися, як приготувати гігантський кіндер милк в домашніх умовах? У цьому рецепті ви дізнаєтеся кілька секретів, за допомогою яких ваш милк слайс вийде точь-в-точь, як покупної!
Ніжний крем між двома повітряними і вологими шоколадними коржами нікого не залишать байдужим, особливо дітей. Такий торт приготувати зовсім нескладно, але він дарує радість дітям, кожна дитина мріє про гігантський тістечку. Обов'язково додайте рослинне масло в тісто, воно зробить коржі вологішими. За бажанням розріжте коржі ще раз, щоб крем став основною частиною десерту, але повірте: коржі настільки вологі і м'які, що від них неможливо відірватися!
- Цукор - 130 грам(80г в тісто, 50г в крем)
- Желатин - 25 грам
- Яйце - 4 штуки
- Молоко - 120 мілілітрів(20мл в тісто, 100мл в крем)
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Згущене молоко - 200 мілілітрів
- Вершки 20% - 200 мілілітрів
- Вода - 30 мілілітрів
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Мед - 4 Ст. Ложки(2 ст. Ложки в тісто, 2 ст. Ложки в крем)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Ваніль - 1 За смаком
1. Желатин залийте холодною водою, щоб він набряк. Яйця кімнатної температури розділіть на білки і жовтки. Жовтки збийте до світлої пишної піни. Додайте весь цукор і ваніль, знову збийте протягом 3-4 хвилин.
2. Додайте мед, молоко і рослинне масло. Збийте масу протягом 2 хвилин. Додайте просіяне борошно, какао, розпушувач. Віночком акуратно перемішайте масу до однорідності.
3. Білок збийте до стійкої піни і перекладіть в тісто. Перемішуючи за годинниковою стрілкою, доведіть масу до однорідності. Деко вистелити пергаментом і вилийте на нього все тісто.
4. Розподіліть тісто по деку, покритим пергаментом, і відправте в розігріту до 180 градусів духовці на 12-13 хвилин. Приготуйте прошарок: желатин відправте в молоко і розчиніть на плиті. Пропустіть розпустилася желатин через сито.
5. Додайте згущене молоко і мед, перемішайте. Вершки з ваніллю збийте міксером до стійкої піни, після чого збийте їх з цукром. Перемішайте вершки з молочною сумішшю до однорідності.
6. Бісквіт остудіть, переверніть і зніміть пергамент. На дно форми для випічки розміром з половину бісквіта викладіть пергамент і вилийте крем. Надішліть масу в холодильник на 30 хвилин.
7. Розріжте коржі за розміром форми. Вийміть крем з форми, зверху покладіть бісквіт, переверніть і зніміть пергамент з крему. Накрийте другим коржем і розрізати на прямокутники. Надішліть в холодильник на кілька годин. Смачного!