Рецепт Гігантський шоколадний батончик фото

Гігантський шоколадний батончик
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Вершки , Шоколад , Желатин
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На полуденок , На святковий стіл
Солодке , Десерти , Без випічки
Кількість порцій: 20-25
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Більшість в дитинстві мріяли про величезну шоколадній цукерці. Можливо, прийшов час втілити дитячу мрію в реальність. Розповідаю про те, як приготувати гігантський шоколадний батончик.

Опис приготування:

Такий батончик можна зробити для дитячого свята, Запевнюю вас: діти будуть в захваті. Додайте до нього будь-які горіхи, сухофрукти. Використовуйте чорний, молочний або білий шоколад. Зробіть карамель або будь-який (вершковий, фруктовий) крем для наповнення. Дайте волю фантазії!

  • Вершки - 1 літр
  • Цукровий пісок - 80 грам
  • Кокосова стружка - 300 грам
  • Білий шоколад - 270 грам
  • Желатин - 6 грам
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Nutella - 300 грам
  • Молочний шоколад - 200 грам
  • Соняшникова олія - 30 мілілітрів
1
В сотейник налейте 0, 6 літра вершків жирністю не менше 30%, до них всипте цукор і кокосову стружку. Варіть все на середньому вогні, регулярно перемішуйте, а після закипання приберіть з вогню.
2
Перелийте утворився крем в іншу ємність, накрийте його плівкою так, щоб вона стосувалася його поверхні. Після охолодження відправте крем в холодильник на три години.
3
Розведіть желатин в декількох ложках холодної води, залиште на п'ятнадцять хвилин.
4
В іншій каструлі підігрійте вершки, немає аргументів зі зворотним холодильником, а лише підігрійте.
5
Зніміть вершки з вогню і розчиніть в них білий шоколад, ванільний цукор, а також додайте желатин, перемішайте і остудіть до кімнатної температури.
6
У форму, де будете робити батончик укладіть харчову плівку так, щоб можна було легко вийняти готовий десерт після приготування.
7
Вершки з білим шоколадом збийте міксером протягом 5 хвилин, потім влийте вершково-кокосову масу і знову збийте.
8
Викладіть масу в форму з харчовою плівкою і відправте в морозильну камеру на 3-5 годин.
9
Соед Nutella, молочний шоколад і соняшникову олію, відправте все в мікрохвильову піч і розтопіть (або на водяній бані).
10
Дістаньте торт з морозильної камери і полийте його приготовленої глазур'ю. Надайте батончики характерний малюнок, знову відправте в холодильник на 2 годину (а краще на ніч).

Схожі рецепти