Торт Шоколадний батончик
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите солодощі, то, напевно, пробовали батончик «Сникерс». Пропоную вашій увазі рецпт торта, який на смак нічим від нього не відрізняється.
Торт просто дивовижний. Обов'язково спробуйте! Отже приступимо. Збийте білки з цукром, викладіть на деко і добре просушіть в духовці протягом години. Для крему збийте вершкове масло з вареним згущеним молоком. Горіхи подрібнити. Також випікаючи корж з інгредієнтів для тіста. Готовий корж розріжте навпіл. Також зваріть глазур. Підготовчі роботи закінчені, можна збирати наш торт. Нижній корж змастіть половиною крему, посипте горіхами і накрийте коржем-безе. Його намажте другою половиною крему і також посипте горіхами. Накрийте верхнім коржем і притисніть. Зверху залийте шоколадною глазур'ю, рясно посипте горіхами і подайте на стіл. Приємного чаювання!
- Цукор - 500 грам
- Вершкове масло - 300 грам
- Смажений арахіс - 200 грам
- Крем - 200 грам
- Какао порошок - 160 грам
- Банка вареного згущеного молока - 1 штука
- Яйце - 4 штуки
- Яєчний білок - 4 штуки
- Молоко - 60 мілілітрів
- Борошно - 1, 3 склянки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки