Рецепт Торт Шоколадний батончик фото

Торт Шоколадний батончик
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Страви без випічки
На святковий стіл , День народження
Випічка , Торти
Кількість порцій: 7
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо ви любите солодощі, то, напевно, пробовали батончик «Сникерс». Пропоную вашій увазі рецпт торта, який на смак нічим від нього не відрізняється.

Опис приготування:

Торт просто дивовижний. Обов'язково спробуйте! Отже приступимо. Збийте білки з цукром, викладіть на деко і добре просушіть в духовці протягом години. Для крему збийте вершкове масло з вареним згущеним молоком. Горіхи подрібнити. Також випікаючи корж з інгредієнтів для тіста. Готовий корж розріжте навпіл. Також зваріть глазур. Підготовчі роботи закінчені, можна збирати наш торт. Нижній корж змастіть половиною крему, посипте горіхами і накрийте коржем-безе. Його намажте другою половиною крему і також посипте горіхами. Накрийте верхнім коржем і притисніть. Зверху залийте шоколадною глазур'ю, рясно посипте горіхами і подайте на стіл. Приємного чаювання!

  • Цукор - 500 грам
  • Вершкове масло - 300 грам
  • Смажений арахіс - 200 грам
  • Крем - 200 грам
  • Какао порошок - 160 грам
  • Банка вареного згущеного молока - 1 штука
  • Яйце - 4 штуки
  • Яєчний білок - 4 штуки
  • Молоко - 60 мілілітрів
  • Борошно - 1, 3 склянки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
торт Шоколадний батончик - фото крок 1
Почнемо приготування торта з коржа з ​​безе. Для цього добре збийте 4 білка з 240 г. Цукру. Отриману повітряну масу викладіть на деко у вигляді круглого коржа і поставте в духовку, розігріту до 100 градусов на один час, потім вимкніть духовку і залиште ще на півгодини.
торт Шоколадний батончик - фото крок 2
Для крему збийте 150 г. Вершкового масла з банкою вареного згущеного молока.
торт Шоколадний батончик - фото крок 3
Горіхи подрібнити за допомогою качалки.
торт Шоколадний батончик - фото крок 4
Збийте 100 г. Вершкового масла з 200 г. Цукру і не зупиняючись додайте 4 яйця і сметану. Отриману суміш з'єднайте з борошном, 100 г. Какао, содою і сіллю і добре перемішайте тісто. Потім вилийте його в форму, випікаючи протягом 35 хвилин при 180 градусах, остудіть і розріжте на два коржі.
торт Шоколадний батончик - фото крок 5
Нижній корж змастіть половиною крему, посипте горіхами і накрийте коржем-безе. Його намажте другою половиною крему і також посипте горіхами. Накрийте верхнім коржем і притисніть.
торт Шоколадний батончик - фото крок 6
Молоко поставте на вогонь і розтопіть в ньому 50 г. Вершкового масла. Помішуючи, додайте какао, розтерті з цукром. Цих інгредієнтів потрібно взяти по 60 г. Доведіть глазур до кипіння, зніміть з вогню і остудіть, потім полийте торт. Залишається тільки рясно посипати горіхами і подати на стіл.

Схожі рецепти