Рецепт Торт Шоколадний батончик фото

Торт Шоколадний батончик
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Страви без випічки
На святковий стіл, День народження
Випічка, Торти

Якщо ви любите солодощі, то, напевно, пробовали батончик «Сникерс». Пропоную вашій увазі рецпт торта, який на смак нічим від нього не відрізняється.

Торт просто дивовижний. Обов'язково спробуйте! Отже приступимо. Збийте білки з цукром, викладіть на деко і добре просушіть в духовці протягом години. Для крему збийте вершкове масло з вареним згущеним молоком. Горіхи подрібнити. Також випікаючи корж з інгредієнтів для тіста. Готовий корж розріжте навпіл. Також зваріть глазур. Підготовчі роботи закінчені, можна збирати наш торт. Нижній корж змастіть половиною крему, посипте горіхами і накрийте коржем-безе. Його намажте другою половиною крему і також посипте горіхами. Накрийте верхнім коржем і притисніть. Зверху залийте шоколадною глазур'ю, рясно посипте горіхами і подайте на стіл. Приємного чаювання!

  • Цукор - 500 грам
  • Вершкове масло - 300 грам
  • Смажений арахіс - 200 грам
  • Крем - 200 грам
  • Какао порошок - 160 грам
  • Банка вареного згущеного молока - 1 штука
  • Яйце - 4 штуки
  • Яєчний білок - 4 штуки
  • Молоко - 60 мілілітрів
  • Борошно - 1, 3 склянки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
торт Шоколадний батончик - фото крок 1
Почнемо приготування торта з коржа з ​​безе. Для цього добре збийте 4 білка з 240 г. Цукру. Отриману повітряну масу викладіть на деко у вигляді круглого коржа і поставте в духовку, розігріту до 100 градусов на один час, потім вимкніть духовку і залиште ще на півгодини.
торт Шоколадний батончик - фото крок 2
Для крему збийте 150 г. Вершкового масла з банкою вареного згущеного молока.
торт Шоколадний батончик - фото крок 3
Горіхи подрібнити за допомогою качалки.
торт Шоколадний батончик - фото крок 4
Збийте 100 г. Вершкового масла з 200 г. Цукру і не зупиняючись додайте 4 яйця і сметану. Отриману суміш з'єднайте з борошном, 100 г. Какао, содою і сіллю і добре перемішайте тісто. Потім вилийте його в форму, випікаючи протягом 35 хвилин при 180 градусах, остудіть і розріжте на два коржі.
торт Шоколадний батончик - фото крок 5
Нижній корж змастіть половиною крему, посипте горіхами і накрийте коржем-безе. Його намажте другою половиною крему і також посипте горіхами. Накрийте верхнім коржем і притисніть.
торт Шоколадний батончик - фото крок 6
Молоко поставте на вогонь і розтопіть в ньому 50 г. Вершкового масла. Помішуючи, додайте какао, розтерті з цукром. Цих інгредієнтів потрібно взяти по 60 г. Доведіть глазур до кипіння, зніміть з вогню і остудіть, потім полийте торт. Залишається тільки рясно посипати горіхами і подати на стіл.

Схожі рецепти