Торт Шоколадний батончик
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите солодощі, то, напевно, пробовали батончик «Сникерс». Пропоную вашій увазі рецпт торта, який на смак нічим від нього не відрізняється.
Опис приготування:
Торт просто дивовижний. Обов'язково спробуйте! Отже приступимо. Збийте білки з цукром, викладіть на деко і добре просушіть в духовці протягом години. Для крему збийте вершкове масло з вареним згущеним молоком. Горіхи подрібнити. Також випікаючи корж з інгредієнтів для тіста. Готовий корж розріжте навпіл. Також зваріть глазур. Підготовчі роботи закінчені, можна збирати наш торт. Нижній корж змастіть половиною крему, посипте горіхами і накрийте коржем-безе. Його намажте другою половиною крему і також посипте горіхами. Накрийте верхнім коржем і притисніть. Зверху залийте шоколадною глазур'ю, рясно посипте горіхами і подайте на стіл. Приємного чаювання!
- Цукор - 500 грам
- Вершкове масло - 300 грам
- Смажений арахіс - 200 грам
- Крем - 200 грам
- Какао порошок - 160 грам
- Банка вареного згущеного молока - 1 штука
- Яйце - 4 штуки
- Яєчний білок - 4 штуки
- Молоко - 60 мілілітрів
- Борошно - 1, 3 склянки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки