Бажання в рукаві в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Любіть домашні делікатеси? Тоді рецепт для вас! Мінімум зусиль і відмінний результат. А допоможе нам в цьому мультиварка. Наше завдання підготувати м'ясо, а вже "помічниця" доведе справу до кінця. Готуємо!
Запропонований набір спецій як варіант. Ви можете вибрати на свій смак. Не нехтуйте процесом охолодження, буженина вийде соковитою.
- Свинина - 700 грам (ошийок або лопатки з жирком)
- Масло рослинне - 30 мілілітрів
- Сіль адигейська - За смаком (або звичайна)
- Суміш перців - 2, 5 грами
- Імбир - 2 грами (мелений)
- Часник - 5 зубчиків
- Гвоздика - 5-6 штук
- Koriandr - 0, 5 чайних ложки
- Паприка - 0, 5 чайних ложки
- Кмин - 0, 5 чайних ложки
- Перець горошком - 0, 5 чайних ложки
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Налийте в чашу рослинне масло, 2 ст.Л. Води, всі спеції, сіль. Перемішайте.
Опустіть м'ясо в підготовлену суміш. Натріть його з усіх боків. Залиште маринуватися в чаші на 8 годин в холодильнику.
Підготуйте часник. Очистіть і розріжте кожен зубчик на 3 частини.
По закінченню часу, в м'ясі зробіть ножем проколи і вкладіть шматочки часнику.
Включіть в мультиварці режим "випічка" або "жарко & Quot. Викладіть в чашу мультиварки підготовлене м'ясо.
Обсмажте м'ясо з кожного боку по 5 хвилин до золотистої скоринки. Дістаньте м'ясо з чаші мультиварки.
М'ясо перекладіть в рукав для запікання. Закріпіть краю.