Бажання в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування буженини в рукаві припаде до душі всім любителям соковитого, м'якого і пікантного м'яса домашнього приготування. Швидкий і дуже простий рецепт з мінімумом інгредієнтів, спробуйте!
Якщо подивитеся на кількість складових, то вже відразу стане зрозуміло, що буженина в рукаві в домашніх умовах може приготуватися взагалі будь-яким кухарем і при будь-яких обставинах і фінансових можливостях! Адже все замість вас зробить духовка!
Як приготувати буженину в рукаві:
1. М'ясо, якщо необхідно, размораживаем.
2. Воду ставимо на вогонь, солимо, перчим, і додаємо лавровий лист. Як закипить - знімаємо з вогню і охолоджуємо.
3. Тепер в цьому маринаді залишимо м'ясо на деякий час. У цій справі чим довше - тим краще.
4. Дістаємо м'ясо, натираємо його, якщо хочете, сіллю і перцем ще раз, і фаршируємо зубчиками часнику, зробивши надрізи.
5. Відправляємо м'ясо в рукав, зав'язуємо краю ниткою, і проробляємо пару-трійку отворів.
6. Розігріваємо духовку до 180 градусів, і поміщаємо туди м'ясо. Запікаємо годину.
Готово! Можна за двадцять хвилин до закінчення готування розкрити рукав зверху, щоб м'ясо зарум'янилося, вийде дуже апетитна скоринка. Сподіваюся, вам цей простий рецепт буженини в рукаві сподобається!
- Свинина - 600 грам
- Сіль - 2 чайних ложки
- Перець - 1 Чайна ложка
- Спеції - 1 Чайна ложка
- Часник - 2 зубчики
- Лавровий лист - 1 штука
- Вода - 1 літр
Як приготувати буженину в рукаві:
1. М'ясо, якщо необхідно, размораживаем.
2. Воду ставимо на вогонь, солимо, перчим, і додаємо лавровий лист. Як закипить - знімаємо з вогню і охолоджуємо.
3. Тепер в цьому маринаді залишимо м'ясо на деякий час. У цій справі чим довше - тим краще.
4. Дістаємо м'ясо, натираємо його, якщо хочете, сіллю і перцем ще раз, і фаршируємо зубчиками часнику, зробивши надрізи.
5. Відправляємо м'ясо в рукав, зав'язуємо краю ниткою, і проробляємо пару-трійку отворів.
6. Розігріваємо духовку до 180 градусів, і поміщаємо туди м'ясо. Запікаємо годину.
Готово! Можна за двадцять хвилин до закінчення готування розкрити рукав зверху, щоб м'ясо зарум'янилося, вийде дуже апетитна скоринка. Сподіваюся, вам цей простий рецепт буженини в рукаві сподобається!