Рецепт Бажання в рукаві фото

Бажання в рукаві
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування
На обід
Гарячі страви , Страви в рукаві , Страви у фользі
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування буженини в рукаві припаде до душі всім любителям соковитого, м'якого і пікантного м'яса домашнього приготування. Швидкий і дуже простий рецепт з мінімумом інгредієнтів, спробуйте!

Опис приготування:

Якщо подивитеся на кількість складових, то вже відразу стане зрозуміло, що буженина в рукаві в домашніх умовах може приготуватися взагалі будь-яким кухарем і при будь-яких обставинах і фінансових можливостях! Адже все замість вас зробить духовка!

Як приготувати буженину в рукаві:

1. М'ясо, якщо необхідно, размораживаем.

2. Воду ставимо на вогонь, солимо, перчим, і додаємо лавровий лист. Як закипить - знімаємо з вогню і охолоджуємо.

3. Тепер в цьому маринаді залишимо м'ясо на деякий час. У цій справі чим довше - тим краще.

4. Дістаємо м'ясо, натираємо його, якщо хочете, сіллю і перцем ще раз, і фаршируємо зубчиками часнику, зробивши надрізи.

5. Відправляємо м'ясо в рукав, зав'язуємо краю ниткою, і проробляємо пару-трійку отворів.

6. Розігріваємо духовку до 180 градусів, і поміщаємо туди м'ясо. Запікаємо годину.

Готово! Можна за двадцять хвилин до закінчення готування розкрити рукав зверху, щоб м'ясо зарум'янилося, вийде дуже апетитна скоринка. Сподіваюся, вам цей простий рецепт буженини в рукаві сподобається!


  • Свинина - 600 грам
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Перець - 1 Чайна ложка
  • Спеції - 1 Чайна ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Вода - 1 літр
Якщо подивитеся на кількість складових, то вже відразу стане зрозуміло, що буженина в рукаві в домашніх умовах може приготуватися взагалі будь-яким кухарем і при будь-яких обставинах і фінансових можливостях! Адже все замість вас зробить духовка!

Як приготувати буженину в рукаві:

1. М'ясо, якщо необхідно, размораживаем.

2. Воду ставимо на вогонь, солимо, перчим, і додаємо лавровий лист. Як закипить - знімаємо з вогню і охолоджуємо.

3. Тепер в цьому маринаді залишимо м'ясо на деякий час. У цій справі чим довше - тим краще.

4. Дістаємо м'ясо, натираємо його, якщо хочете, сіллю і перцем ще раз, і фаршируємо зубчиками часнику, зробивши надрізи.

5. Відправляємо м'ясо в рукав, зав'язуємо краю ниткою, і проробляємо пару-трійку отворів.

6. Розігріваємо духовку до 180 градусів, і поміщаємо туди м'ясо. Запікаємо годину.

Готово! Можна за двадцять хвилин до закінчення готування розкрити рукав зверху, щоб м'ясо зарум'янилося, вийде дуже апетитна скоринка. Сподіваюся, вам цей простий рецепт буженини в рукаві сподобається!

Схожі рецепти