Рецепт Баранина з яблуками фото

Баранина з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо, Баранина
Вегетаріанське харчування
На вечерю, На святковий стіл, Романтична вечеря
Гарячі страви

Ділюся з вами оригінальним рецептом приготування баранини з яблуками. Блюдо з французької кухні, базові анкери! Ви точно ще такого не пробували, рекомендую настійно! Смачний і ароматний!

Звичайно ж, таку баранину з яблуками в домашніх умовах кожен день готувати не станеш. Але ось для романтичних вечерь французька кухня, зокрема, підходить просто відмінно! Виходить смачне і ніжне блюдо, яке дозволить вразити і здивувати навіть найдосвідченіших гурманів. До того ж, це м'ясо, але ж який чоловік відязикаться? Ось я і розповім, як зробити баранину з яблуками легко і просто!

  • Баранина - 300 грам
  • Лук-пориста - 250 грам
  • Морква - 100 грам
  • Яблуко - 100 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Тамариски - 300 мілілітрів
  • Бульйон - 300 мілілітрів
  • Спеції - За смаком
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
баранина з яблуками - фото крок 1
1. Баранину обсмажити на маслі до легкої скоринки. Прибираємо зі сковороди.
баранина з яблуками - фото крок 2
2. На маслі обсмажити цибулю, і коли трохи м'якше стане - мука харчування, перемішаємо.
баранина з яблуками - фото крок 3
3. Бульйон Поставка і сидр, а також моркву брусочками. Зменшуємо вогонь і тушкуємо до готовності під кришкою.
баранина з яблуками - фото крок 4
4. А тепер додамо яблука і приправи, перекладаємо м'ясо в казанок, заливаємо соусом зі сковороди, і під кришкою тушкуємо 2 годину.
баранина з яблуками - фото крок 5
5. Смачного!

Схожі рецепти