Баранина з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами оригінальним рецептом приготування баранини з яблуками. Блюдо з французької кухні, базові анкери! Ви точно ще такого не пробували, рекомендую настійно! Смачний і ароматний!
Звичайно ж, таку баранину з яблуками в домашніх умовах кожен день готувати не станеш. Але ось для романтичних вечерь французька кухня, зокрема, підходить просто відмінно! Виходить смачне і ніжне блюдо, яке дозволить вразити і здивувати навіть найдосвідченіших гурманів. До того ж, це м'ясо, але ж який чоловік відязикаться? Ось я і розповім, як зробити баранину з яблуками легко і просто!
- Баранина - 300 грам
- Лук-пориста - 250 грам
- Морква - 100 грам
- Яблуко - 100 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Тамариски - 300 мілілітрів
- Бульйон - 300 мілілітрів
- Спеції - За смаком
- Борошно - 2 Ст. Ложки
1. Баранину обсмажити на маслі до легкої скоринки. Прибираємо зі сковороди.
2. На маслі обсмажити цибулю, і коли трохи м'якше стане - мука харчування, перемішаємо.
3. Бульйон Поставка і сидр, а також моркву брусочками. Зменшуємо вогонь і тушкуємо до готовності під кришкою.
4. А тепер додамо яблука і приправи, перекладаємо м'ясо в казанок, заливаємо соусом зі сковороди, і під кришкою тушкуємо 2 годину.
5. Смачного!