Рецепт Баранина фермерське фото

Баранина фермерське
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Святковий обід
Гарячі страви , По-селянськи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ділюся з вами дуже простим рецептом баранини фермерської. Взагалі, дуже ситне і смачне блюдо виходить, та ще й аромат - карколомний! Так що не полінуйтеся дізнатися, як її роблять! раджу!

Опис приготування:

Таку баранину фермерську в домашніх умовах готувати - одне задоволення. Єдине, що може збентежити - це сочевиця, аж надто довго її треба замочувати і готувати! але повірте, воно того варте! Крім того, Зараз у продажу є вже майже готова, очищена, пропарена сочевиця, яка завгодно, словом! Так що не бачу в цьому дуже великої проблеми, і рекомендую вам дізнатися, як приготувати баранину фермерську!

  • Баранина - 1.5 кілограма
  • Сочевиця - 2 склянки
  • Помідори - 400 грам
  • Цибуля - 200 грам
  • Часник - 100 грам(1 головка)
  • Морква - 150 грам
  • Спеції - За смаком
баранина фермерське - фото крок 1
1. М'ясо нарізаємо шматочками і обсмажити на олії до появи скоринки. Трохи солимо.
баранина фермерське - фото крок 2
2. Тепер додамо до м'яса подрібнені цибулю і моркву, а також часник, пропущений через прес. Обсмажити до рум'яної лука, і додамо трохи води, нехай гаситься на маленькому вогні.
баранина фермерське - фото крок 3
3. Тепер додамо попередньо підготовлену і замочену чечевицю. Додамо ще 2 склянки окропу, приправи за смаком.
баранина фермерське - фото крок 4
4. Коли чечевиця вже пом'якшиться, - додаємо помідори і спеції на ваш смак.
баранина фермерське - фото крок 5
5. tusim, поки страва не стане потрібної вам консистенції. Смачного!

Схожі рецепти