Баранина фермерське
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами дуже простим рецептом баранини фермерської. Взагалі, дуже ситне і смачне блюдо виходить, та ще й аромат - карколомний! Так що не полінуйтеся дізнатися, як її роблять! раджу!
Таку баранину фермерську в домашніх умовах готувати - одне задоволення. Єдине, що може збентежити - це сочевиця, аж надто довго її треба замочувати і готувати! але повірте, воно того варте! Крім того, Зараз у продажу є вже майже готова, очищена, пропарена сочевиця, яка завгодно, словом! Так що не бачу в цьому дуже великої проблеми, і рекомендую вам дізнатися, як приготувати баранину фермерську!
- Баранина - 1.5 кілограма
- Сочевиця - 2 склянки
- Помідори - 400 грам
- Цибуля - 200 грам
- Часник - 100 грам(1 головка)
- Морква - 150 грам
- Спеції - За смаком
1. М'ясо нарізаємо шматочками і обсмажити на олії до появи скоринки. Трохи солимо.
2. Тепер додамо до м'яса подрібнені цибулю і моркву, а також часник, пропущений через прес. Обсмажити до рум'яної лука, і додамо трохи води, нехай гаситься на маленькому вогні.
3. Тепер додамо попередньо підготовлену і замочену чечевицю. Додамо ще 2 склянки окропу, приправи за смаком.
4. Коли чечевиця вже пом'якшиться, - додаємо помідори і спеції на ваш смак.
5. tusim, поки страва не стане потрібної вам консистенції. Смачного!