Фермерське запіканка
(покроковий рецепт з фото)
Що під собою мають страви з назвою "фермерська" або "сільська"? По перше, це простота створення, а по-друге, доступні і натуральні продукти. Давайте разом приготуємо таке блюдо!
Багатьом буде корисно дізнатися про те, як приготувати фермерську запіканку. Ізюм, сир і сметана - головні інгредієнти. Все свіже та корисне. Випічка підійде для правильного харчування, адже тут немає борошна, а значить і глютену. Основою взята манна крупа. М'яка текстура і солодкі вкраплення створюють прекрасний смак.
- Сир - 600 грам
- Цукор - 100 грам (чи менше, якщо робите запіканку дієтичної)
- Манна крупа - 100 грам
- Крем - 200 мілілітрів
- Ізюм - 150 грам
- Яйце - 4 штуки
- Розпушувач - 1 Ст. Ложка
Для початку перемішайте разом сир, цукор, яйця, розпушувач і манну крупу.
Всипте родзинки, все ще раз перемішайте.
Запіканку відправте в духовку на 35 хвилин при 190 градусах. Все готово! Смачного!