Рецепт Фермерське запіканка фото

Фермерське запіканка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
ПП рецепти
На вечерю , Для дітей
Випічка , Запіканка
Кількість порцій: 8
Час приготування: 50 хв.

Що під собою мають страви з назвою"фермерська" або"сільська" ? По перше, це простота створення, а по-друге, доступні і натуральні продукти. Давайте разом приготуємо таке блюдо!

Опис приготування:

Багатьом буде корисно дізнатися про те, як приготувати фермерську запіканку. Ізюм, сир і сметана - головні інгредієнти. Все свіже та корисне. Випічка підійде для правильного харчування, адже тут немає борошна, а значить і глютену. Основою взята манна крупа. М'яка текстура і солодкі вкраплення створюють прекрасний смак.

  • Сир - 600 грам
  • Цукор - 100 грам (чи менше, якщо робите запіканку дієтичної)
  • Манна крупа - 100 грам
  • Крем - 200 мілілітрів
  • Ізюм - 150 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Розпушувач - 1 Ст. Ложка
фермерське запіканка - фото крок 1
Для початку перемішайте разом сир, цукор, яйця, розпушувач і манну крупу.
фермерське запіканка - фото крок 2
Всипте родзинки, все ще раз перемішайте.
фермерське запіканка - фото крок 3
Запіканку відправте в духовку на 35 хвилин при 190 градусах. Все готово! Смачного!

Схожі рецепти