Баранина з сочевицею
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як я готувала баранину з сочевицею в домашніх умовах! І баранину, і бобові чомусь ми використовуємо досить рідко в буденному готуванні, вірно? треба виправляти - смак приголомшливий!
Взагалі, таке блюдо, як баранина з сочевицею в домашніх умовах готується дуже просто, та й інгредієнтів вимагає по мінімуму. А ось самі інгредієнти, як я і говорила, досить цікаві, кожен день їх, як правило, наші господині не використовують. Тому розповім, як зробити баранину з сочевицею, і сподіваюся, вам сподобається!
- Баранина - 1 кілограм
- Сочевиця - 0.5 кілограма
- Цибуля - 2 штуки
- Спеції - За смаком
1. На дно сотейника наливаємо трохи олії, обсмажити на ньому м'ясо шматочками. Коли стане золотистим з усіх боків - додамо води, тушкуємо майже до готовності.
2. Окремо на сковороді обсмажити цибулю півкільцями до рум'яного кольору.
3. Додамо до м'яса цибулю і сочевицю. При необхідності додайте ще трохи гарячої води, тушкуйте страву до готовності сочевиці. Уже в готову страву додаємо сіль, перець і спеції.
4. От і все! Приготуйте гарнір начебто рису, подавайте разом!